JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Egypte » Maatregelen in Egypte » Prijsvrij.nl

Top 10 favoriete hotels in Egypte

Bekijk hieronder de populairste resorts & hotels voor een zonvakantie in Egypte.

Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds: € 12,50 per boeking. Eventueel ter plaatse te betalen kosten staan in de beschrijving van de accommodatie

Reisadvies voor Egypte

Voor het laatst bijgewerkt op 01-02-2023


Wil jij graag op vakantie naar Egypte? Wij houden de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwkeurig bij zodat we je op de hoogte kunnen houden van de meest actuele informatie, de corona richtlijnen in Egypte en de meest gestelde vragen voor een vakantie naar Egypte in deze tijd.

Actueel:

Woehoe! Je kunt op een heerlijke, zonnige vakantie naar het mooie Egypte! Er zijn geen inreisbeperkingen meer. 

Op vakantie naar Egypte

Hoewel je waarschijnlijk niets liever wilt dan lekker op vakantie te gaan naar Egypte, twijfel je misschien toch om je reis te boeken. En dat begrijpen wij helemaal. Daarom willen wij graag deze zorgen weg nemen door enkele extra garanties toe te voegen zoals de terughaalgarantie en geld terug garantie. Natuurlijk bieden we ook nog steeds onze andere voorwaarden aan. Zo kun je met een gerust hart je zonvakantie naar Egypte boeken. Of, misschien wel een fijne all inclusive vakantie? Ontdek ze hier!

Meer weten?

Praktische info Egypte

Lees alles over valuta, visa en andere handige reisinformatie.

 

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Ja, je kunt op vakantie naar Egypte! Er zijn geen inreisbeperkingen meer. Het is daarom nu tijd om het indrukwekkende Egypte te ontdekken.

  Ga je binnenkort op vakantie naar Egypte, dan is dit wat je nodig hebt:

  • Heenreis naar Egypte

  Er gelden geen inreisbeperkingen meer voor je vakantie naar Egypte. Dit betekent dat je bij aankomst geen vaccinatie-, herstel-, of testbewijs hoeft te laten zien. 

  • Terugreis naar Nederland

  Je hoeft geen test-, herstel-, of vaccinatiebewijs te laten zien bij terugkomst in Nederland. Ook hoef je de gezondheidsverklaring niet in te vullen. Alle reisregels van en naar Nederland vanaf jouw vakantiebestemming check je nog eens op de mijn vraag over corona website.

    • Vliegen vanaf Duitsland

    Wil je vliegen vanaf een Duitse luchthaven? Dan heb je voor de heen- en terugvlucht geen coronabewijs nodig. Omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, raden wij je aan om vooraf het reisadvies van je eindbestemming te checken via de website van de Duitse overheid.

     

    • Vliegen vanaf België

    Wil je vliegen vanaf België? Dat is zeker mogelijk! Je hebt bij aankomst geen coronabewijs (vaccinatie-, herstel-, of testbewijs) nodig. Er gelden enkel nog maatregelen voor reizigers die uit een land met een heel hoog risico (terug)komen. Er zijn momenteel geen landen met een heel hoog risico. Maar omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, adviseren we je om dit goed in de gaten te blijven houden. Let wel op, als je een (corona)bewijs nodig hebt voor je eindbestemming, zorg er dan voor dat je je bewijs al bij je hebt voordat je aankomt op een Belgische luchthaven.

    Als je alles hebt, ben je helemaal klaar voor jouw reis naar Egypte!

    De richtlijnen in Egypte zijn als volgt:

    Probeer afstand te houden waar mogelijk. Het is daarnaast mogelijk dat je op sommige plekken een mondkapje nog verplicht is, zoals in het openbaar vervoer. Zorg er daarom voor dat je een paar mondkapjes mee neemt op vakantie.

    Onder andere accommodaties, cafés, restaurants, stranden, bioscopen en sportclubs zijn open. Het dagelijkse leven in Egypte is langzaam aan het open gaan, zo kun je genieten van een leuke vakantie!

    Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.