JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vliegen met Transavia » Voordelig op reis » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Transavia

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia is een trouwe partner van Prijsvrij en daar zijn wij als reisorganisatie natuurlijk trots op! Door samen te werken met Transavia kan Prijsvrij vele budgetvriendelijke vakanties aanbieden van verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Met de vluchten van Transavia en ons hotel aanbod stellen wij de goedkoopste reizen samen. Zo proberen we samen al onze klanten, van begin tot eind, een heerlijke vakantie te bezorgen. Bekijk onderstaande bestemmingen voor de beste Transavia deals & bekijk alle vakanties voor een vakantie uit ons gehele aanbod!

Populaire bestemmingen
* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Waarom Transavia?

Transavia is de nummer 1 budgetluchtvaartmaatschappij van Nederland. De airline is leidend in gastvrijheid en digitale dienstverlening. Daarnaast bieden ze een uitstekende service wat terug te zien is in de recensies van klanten; Transavia scoort namelijk een waardering van 8.4 uit 10! Ook blinkt deze dochtermaatschappij van KLM uit in on-time performance. In 2019 vliegt namelijk 85% van alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij op tijd. Verder staat bij Transavia veiligheid altijd op de eerste plaats, dit jaar staan ze zelfs in de top 10 van veiligste airlines ter wereld. Bovendien is het mogelijk om de CO2 uitstoot van je vlucht te compenseren. Nadat je geboekt hebt, kun je met je vluchtgegevens precies zien hoeveel de CO2-uitstoot van je vlucht was én hoeveel het kost om die te compenseren. Kortom, genoeg redenen om je vakantie te kiezen uit bestemmingen die Prijsvrij met Transavia aanbied.

Pakketreizen Transavia

Prijsvrij vakanties combineert de voordelige vluchten van Transavia met het uitgebreide accommodatie aanbod dat te vinden is op de website. Door middel van deze combinatie stellen wij zo de beste pakketreizen voor onze klanten samen. Dus ben jij op zoek naar een leuke aanbieding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Selecteer al je voorkeuren en vind zo de beste deal voor een voordelige pakketreis met Transavia.

Vliegen met Transavia

Transavia verzorgt al ruim 50 jaar chartervluchten en lijndiensten naar meer dan 110 verschillende bestemmingen. Van leuke stedentrips tot aangename winterzon vakanties, de keuze is reuze bij deze luchtvaartmaatschappij. Transavia maakt onderdeel uit van de Air France-KLM-groep en telt in Nederland drie thuishavens: Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Daarnaast biedt de luchtvaartmaatschappij ook een aantal vluchten vanaf Groningen Airport Eelde aan. Per jaar vervoert Transavia ruim 15 miljoen passagiers. Het opereert met een moderne vloot die van vele gemakken is voorzien zodat jij zonder zorgen op je vakantiebestemming aankomt. Mocht je nog vragen hebben over bagage, inchecken en/of stoelreserveringen dan helpen wij je graag!

Bekijk snel al onze top Transavia bestemmingen voor een heerlijke vakantie!