Ryanair

Ryanair is de grootste low-budget luchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten binnen Europa. Wij van Prijsvrij Vakanties bieden vele reizen aan in combinatie met vluchten van Ryanair om de beste deals en voordeligste reizen aan onze klanten aan te kunnen bieden. Met de goedkope vluchten van deze low-cost luchtvaartmaatschappij en ons uitgebreide hotel aanbod zorgen wij voor de voordeligste vakanties. Dus ben jij nog op zoek naar een leuke vakantiedeal? Bekijk dan snel ons ruime aanbod vakanties!

Lees meer
 

Vliegen met Ryanair

Ryanair werd opgericht in 1985 door de Ierse zakenman Tony Ryan. Het Ierse bedrijf begon als een “reguliere” luchtvaartmaatschappij, maar enkele jaren later maakten ze een switch en gingen zich richten op de in Europa nieuwe markt van low-cost vluchten. Low cost airlines zijn luchtvaartmaatschappijen die goedkope vliegtickets aanbieden, in vergelijking met traditionele luchtvaartmaatschappijen. De huidige CEO Michael O’Leary verfijnde de formule waardoor Ryanair nu een van de meest winstgevende lowcostcarriers ter wereld is.

Waarom Ryanair?

Naast de voordelige deals waarbij je voor maar een paar tientjes naar de leukste bestemmingen binnen Europa vliegt, heeft Ryanair nog meer te bieden. De luchtvaartmaatschappij geeft je verschillende opties om je tijd in het vliegtuig aangenamer te maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de check-in tijd, (hand)bagage en stoelreservering. Maar aangezien deze airline voornamelijk naar bestemmingen binnen Europa vliegt zal je niet lang in het vliegtuig hoeven te verblijven. Naast bestemmingen binnen Europa kun je met deze low-cost maatschappij ook afreizen naar Marokko en Israël. Het brede aanbod van Ryanair bestaat uit vele leuke stedentrip bestemmingen, maar ook voor een heerlijke zonvakantie vlieg je met deze maatschappij.

Bekijk hierboven het overzicht van leuke Ryanair bestemmingen om inspiratie op te doen voor jouw volgende vakantie!

Voor meer specifieke informatie over een geboekte reis met vluchten van Ryanair vind je hier onze pagina met veelgestelde vragen Ryanair.