Last Minute Dalyan

Een goedkope vakantie naar Turkije betekent vaak dat je verblijft in een bekende, drukke badplaats waar massatoerisme de overhand heeft. Een vakantie naar Dalyan via Prijsvrij.nl biedt je echter iets heel anders.

Want tijdens een vakantie in Dalyan geniet je nog van het echte Turkije: geen massatoerisme, rustige stranden, prachtige natuur en veel culturele bezienswaardigheden. En uiteraard kun je ook in het voormalige vissersdorp Dalyan genieten van heerlijke Turkse gerechten die de lokale bevolking met veel liefde voor je bereidt.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Wat te doen tijdens last minute vakantie Dalyan

Dalyan is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende daguitstapjes aan de Lycische kust naar onder andere de verdronken stad Kekova of het beroemde natuurfenomeen Pamukkale. In Dalyan zélf kun je je hart ophalen in de prachtige natuur met haar Caretta-schildpadden en schitterende beboste bergen.

Omdat Dalyan aan een rivier ligt, kost het enige moeite om op het strand te komen. Maar de vele taxibootjes brengen je in ongeveer een half uur via het mooie Rietlandschap naar de stranden waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

Ga je graag een dagje ontspannen in de thermen? Breng dan een bezoek aan één van de vele kuuroorden met warmwaterbronnen en zwavel- en modderbaden. Zoals je ziet heeft een last minute vakantie naar Dalyan je van alles te bieden.

Boek je last minute Dalyan online bij Prijsvrij.nl

Ben je enthousiast geworden? Maak dan een keuze uit de vele last minutes van Prijsvrij Vakanties. Met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt!