Last Minute Mahdia

Heerlijke zandstranden, een grote vissershaven en een medina die zo uit het sprookje van duizend-en-één nacht kan komen, omschrijven de Tunesische badplaats Mahdia. Een last minute Mahdia is daarom een goede keuze wanneer je het strand wilt combineren met cultuur en leuke uitstapjes in de omgeving.

Een Mahdia last minute is vooral tijdens het voor-, na- en hoogseizoen een geschikte vakantie. De temperatuur is hier dan erg aangenaam en het zeewater zorgt voor wat verkoeling. De kinderen kunnen zich goed vermaken op het strand, of met het animatieteam welke de meeste hotels wel hebben in Mahdia. Jouw goedkope vakantie naar Tunesië is daarom een ultieme zomervakantie!

Lees meer
Last Minutes

Scheepswrak opduiken

Mahdia is een oude visserstad met een lang verleden. Het staat vooral bekend om het oude scheepswrak wat hier begin 20e eeuw is gevonden. Als beginnend maar ook als gevorderd duiker kun je hier goed terecht. Het is werkelijk spectaculair om tijdens je last minute Mahdia deze onderwaterwereld te ontdekken!

Ligging

Mahdia is gelegen aan de Golf van Hammamet en is daarmee één van de meest bezochte badplaatsen van deze regio. Andere leuke badplaatsen van deze regio zijn onder andere Hammamet, Sousse, Monastir of Port El Kantaoui.

Vrijdagse markt

Een echte beleving tijdens je last minute Mahdia is het bezoeken van de vrijdagse markt. Dit is werkelijk een sprookje. De marktkooplui verkopen prachtige authentieke kledij en je vindt er ook een ware goud en juwelenmarkt. Voor thuis kan je hier ook prachtige aardewerk producten kopen, spiegels of andere leuke souvenirs.

Bezoek tijdens je last minute Mahdia ook de medina van de stad. De medina heeft gezellige witte straatjes die je het echte Tunesië leren kennen.

Mahdia last minute

Ben je zelf ook uit op een last minute Mahdia? Op Prijsvrij.nl vind je jouw goedkope vakantie naar Mahdia! Het is daarom niet de reden óf je naar Mahdia gaat, maar wanneer je gaat! De beste deals voor een lastminute Mahdia hebben wij voor je uitgezocht, waardoor het uitzoeken gemakkelijk wordt. Fijne vakantie naar Tunesië alvast!