JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Mahdia » Vakantie deals 2024 » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Mahdia

Heerlijke zandstranden, een grote vissershaven en een medina die zo uit het sprookje van duizend-en-één nacht kan komen, omschrijven de Tunesische badplaats Mahdia. Een last minute Mahdia is daarom een goede keuze wanneer je het strand wilt combineren met cultuur en leuke uitstapjes in de omgeving.

Mahdia is vooral tijdens het voor-, na- en hoogseizoen een geschikte vakantie. De temperatuur is hier dan erg aangenaam en het zeewater zorgt voor wat verkoeling. De kinderen kunnen zich goed vermaken op het strand, of met het animatieteam welke de meeste hotels wel hebben in Mahdia. Jouw goedkope vakantie aan de Golf van Hammamet in Tunesië is daarom een ultieme zomervakantie!

Last Minute Mahdia
7.7 Goed
200+ beoordelingen
Direct aan het strand gelegen
Buffet- en à la carte restaurants
Vele activiteiten voor de kinderen
8.9 Uitstekend
500+ beoordelingen
Buffet- en à la carte restaurant
Zwembad met apart kinderbad
Direct aan het strand gelegen

Wat te doen in Mahdia

Mahdia is een oude visserstad in Tunesië met een lang verleden. Het staat vooral bekend om het oude scheepswrak wat hier begin 20e eeuw is gevonden. Als beginnend maar ook als gevorderd duiker kun je hier goed terecht. Het is werkelijk spectaculair om tijdens je last minute Mahdia deze onderwaterwereld te ontdekken!

Ligging van Mahdia

Mahdia is gelegen aan de Golf van Hammamet en is daarmee één van de meest bezochte badplaatsen van deze regio. Andere leuke badplaatsen van deze regio zijn onder andere Hammamet, Sousse, Monastir of Port El Kantaoui.

Vakantie Mahdia: vrijdagse markt

Een echte beleving tijdens je last minute Mahdia is het bezoeken van de vrijdagse markt. Dit is werkelijk een sprookje. De marktkooplui verkopen prachtige authentieke kledij en je vindt er ook een ware goud en juwelenmarkt. Voor thuis kan je hier ook prachtige aardewerk producten kopen, spiegels of andere leuke souvenirs.

Bezoek tijdens je last minute Mahdia ook de medina van de stad. De medina heeft gezellige witte straatjes die je het echte Tunesië leren kennen.

Last minute naar Mahdia

Ben je zelf ook uit op een last minute Mahdia? Bij Prijsvrij Vakanties vind je jouw goedkope vakantie naar Mahdia. Het is daarom niet de reden óf je naar Mahdia gaat, maar wanneer je gaat. De beste deals voor een last minute Mahdia hebben wij voor je uitgezocht, waardoor het uitzoeken gemakkelijk wordt. Fijne vakantie naar Tunesië alvast!