JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Super Last Minute » Vakantie Deals » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties
Populaire super last minutes
*Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds (€12,50 per boeking) en eventueel lokaal te betalen belastingen en toeslagen.

Super Last Minute

Was je eigenlijk niet van plan om weg te gaan, maar wil je er toch even tussenuit? Of, heb je onverwacht tijd over? Dan is een super last minute jouw ideale uitkomst! Met dit type reis ga je binnen 1 week naar jouw gekozen bestemming. Hoe fijn is dat? In plaats van maanden wachten, kan jij al direct je koffer inpakken. Vlieg mee naar het zonnige Spanje of ga voor een bruisende stedentrip in Italië. Voor welke bestemming pak jij je paspoort? Ontdek bij Prijsvrij Vakanties de meest favoriete accommodaties voor een onvergetelijke super last minute vakantie.

Super Last Minute vakanties

Super last minute: wat is dat?

Je was misschien niet van plan om op vakantie te gaan en had daardoor niets gepland. Maar, je wilt er alsnog even tussenuit. Met een super last minute vakantie vertrek je al binnen 1 week na boeken: dit kan dus ook al binnen 2 dagen zijn. Hoe fijn is dat? Je pakt dus vrijwel direct je koffers en hoeft niet maanden- of wekenlang te wachten voor je in het vliegtuig stapt! 

Super last minute naar de zon of een stedentrip

Met een super last minute vakantie valt er volop te kiezen. Wil je nog even een goede portie vitamine D opnemen? Ga dan voor een warme zonvakantie, zoals relaxen aan de Spaanse costa's. Of, op de schitterende stranden met kliffen in de Portugese Algarve. Kies voor een fijn hotel dicht bij het strand of ga voor zorgeloos genieten met super last minute all inclusive.

Of, wat denk je van een prachtige stedentrip op korte termijn? Proef van de lekkerste pasta's in romantisch Italië of fiets door de groene Túria in modern-historisch Valencia. Bezoek de meest iconische hotspots en ga op in de bruisende energie van de stad. Wat heb jij altijd al eens willen zien? Ontdek het met een super last minute stedentrip.

Welke bestemmingen voor super last minute?

Je wilt super last minute op vakantie, maar welke bestemmingen zijn nu echt populair? Dit type reis is vooral heel geliefd in zuidelijk Europa en net daarbuiten, zoals Marokko en de Canarische Eilanden: je vindt hier namelijk een schitterende variatie aan mogelijkheden, zoals grote resorts tot kleine, karakteristieke hotels. En, je bent in relatief korte tijd al op je bestemming: je hoeft namelijk niet lang te vliegen.

Ga je voor de zon? Pak dan je koffer in met je favoriete zwemoutfit, zonnebril en zomerse kleren. Laat je verwelkomen door de heerlijke zon van Spanje, zoals een ontspannen vakantie aan de costa's. Wat denk je trouwens van een culturele ontdekkingstocht door Barcelona of Sevilla? Voor zorgeloos genieten met de familie ga je naar het super kindvriendelijke Turkije of Egypte, vol van uitgebreide resorts met avontuurlijke aquaparken: hier hoef je even hélemaal niets!

Of, ga voor het ontspannen eilandleven en kom tot rust in de idyllische baaien van het Spaanse Mallorca of het Italiaanse Sicilië en Sardinië. Vanuit hier maak je leuke uitstapjes naar culturele plekken: bezoek eeuwenoude hoofdsteden met de mooiste bezienswaardigheden en stap binnen in traditionele restaurants.

Boek snel jouw super last minute vakantie

Of je nu wilt relaxen onder de zon of het liefst voor een hotel in het centrum kiest tijdens je stedentrip: jouw favoriete accommodatie vind je bij Prijsvrij Vakanties. Sta je al te trappelen om te gaan? Laat een super last minute reis dan niet langer op je wachten!