Last Minute Kroatië

Een last minute vakantie was eerder nog niet zo mooi als een goedkope vakantie naar Kroatië. Als relatief nieuwe zonbestemming kun je hier heerlijk vertoeven langs het water of leer de oude authentieke dorpjes kennen. Kroatië bestaat gedeeltelijk uit het vaste land, maar heeft ook 1185 verschillende eilanden! Eén van de meest bezochte eilanden is misschien wel het eiland Pag waar genieten voorop staat.

Een last minute Kroatië boek je gemakkelijk via Prijsvrij.nl. Je boekt, en het genieten kan beginnen. De Kroatische keuken is er zeker eentje om uit te proberen. Met de lage prijzen kan je gemakkelijk vaak uit eten hier.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Prachtige natuur en cultuur

Door het Middellandse zee klimaat is een last minute Kroatië een goed alternatief voor bijvoorbeeld andere Europese zonbestemmingen. Vanuit het schiereiland Istrië of de regio van Dalmatië kun je verschillende excursies ondernemen. Verken het land per boot langs de verschillende eilandjes zoals Krk of ga juist het binnenland in en bezoek het wonderschone natuurpark Plitvice. De cultuur van Kroatië gaat nog ver terug. Bezoek daarom zeker het centrum van Dubrobvnik of juist het prachtige amfitheater van Pula.

Last minute Kroatië voor iedereen

Bij een lastminute Kroatië kun je denken aan verschillende typen vakanties. Van eenvoudige appartementen en leuke campings tot prachtige all inclusive resorts gelegen aan de kust. Door het brede aanbod weet je zeker dat er een super leuke vakantie voor je bij zit. Wacht daarom niet te lang, en vertrek snel naar last minute naar Kroatie!