Last Minute Sicilië

Wanneer je hier eenmaal bent geweest, wil je echt niets anders meer! Sicilië is wat ons betreft één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee en biedt een enorm gevarieerd landschap. Vanwege de ligging ten Noordoosten van Tunesië en ten zuiden van het Italiaanse vasteland profiteer je van een heerlijk klimaat. Lees snel verder waarom een last minute Sicilië jouw volgende goedkope vakantie wordt!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Bijzondere dagtocht

Sicilië staat internationaal bekend vanwege de Etna. Een nog steeds actieve vulkaan die je tijdens je verblijf op Sicilië zeker moet bezoeken! Van kilometers afstand zie je de Etna al liggen en wanneer deze niet te actief is, kun je een prachtige tour maken.

Er rijden speciale bussen vanaf Catania en Taormina naar de eerste halte, op ongeveer 1800 meter. Vanaf hier gaat er een kabelbaan tot ruim 2580 meter. Wil je nog hoger? Dan staan de 4 x 4 jeeps met gids voor je klaar, die je vervolgens tot 3000 meter brengen. Vanaf dit eindpunt zijn er verschillende gidsen die diverse routes lopen. Zorg voor warme kleding, het kan hier tot wel 25 graden koeler zijn dan op het strand!

Strand en cultuur

Het eiland beschikt het over tal van mooie stranden. In het noorden zijn de stranden rondom de badplaats Cefalù erg geliefd. Bezoek, nu je hier toch bent, de hoofdstad van Sicilië, Palermo. Waan jezelf in de filmklassieker “The Godfather”. De gezellige straten en authentieke sfeer zullen je doen verbazen!

Broodje ijs en andere heerlijkheden

Tijdens je last minute vliegvakantie Sicilië kun je de heerlijke keuken niet aan je voorbij laten gaan. Zo staan ze op Sicilië bekend om hun “Brioche con gelato” oftewel een broodje ijs. Kies zelf je favoriete smaak uit en laat je verrassen door deze perfecte combinatie. Ontdek ook de rest van de pure en smakelijk keuken van Sicilië door je tegoed te doen aan pasta’s, Cannoli en stoofpotjes!

Last minute Sicilië

Ben jij ook helemaal in de Italiaanse sferen belandt en klaar voor je vakantie naar Sicilië? Wacht dan niet langer en boek nu jouw vakantie naar dit authentieke eiland van Italië. Van hotels tot appartementen en van resorts tot kleinschalige vakantieadresjes, je vindt ze allemaal snel en gemakkelijk via onze website. Een goedkope vakantie was nog nooit zó gemakkelijk gevonden. Op naar het land van pasta’s en pizza’s en een heerlijk zonnig klimaat!