Last Minute Italië

Italië, in de zomer een heerlijke vakantie in het land van “La dolce vita” en in de winter op de latten in één van de prachtige skigebieden die het land rijk is. Het gehele jaar door bezoek je de steden Rome of Milaan voor een uitstekende citytrip! Het voordeel van een last minute Italië is dat je vaak nog de keuze hebt uit de leukste vakanties voor de beste prijs!

Lees meer
Last Minutes

Met de auto op vakantie

Italië is gemakkelijk met de auto te bereiken en heeft veel leuke autovakanties. Boek daarom je last minute Italië autovakantie via Prijsvrij.nl voor het beste aanbod. Toch wordt ook de combinatie met het vliegtuig aangeboden naar Italië. Vooral wanneer je één van de eilanden Sardinië of Sicillië bezoekt is dit de gemakkelijkste optie.

Geniet van de oude cultuur in het achterland van Toscane. Culturele steden zoals Siena, Florence of Rome zijn prima te combineren met een strandvakantie. Italië biedt veel verschillende opties. Zo kun je naast een stedenvakantie toch op het laatste moment besluiten een zonvakantie of wintersport reis te boeken! Kijk hieronder voor het meest actuele aanbod en de beste deals voor jouw last minute Italië. Een goedkope vakantie is dan zo geboekt!

Last minute Italië met kinderen

Als je met de kinderen op vakantie gaat, zijn de Italiaanse meren een goede optie! Het Gardameer of het Comomeer hebben namelijk veel leuke campings en vakantieparken. Met de auto zijn deze bestemmingen gemakkelijk en snel te bereiken. De vakantieparken zijn vaak zo ingericht dat de kinderen worden vermaakt door het animatieteam zodat de ouders ook kunnen uitrusten.