JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vakantie Wyndham » Goedkope Deals 2024 | Prijsvrij

Wyndham Hotels en Resorts

Informatie
Resultaten
Bestemming
Sorteer op:

Populaire vakanties

1
Wyndham Hotels en Resorts
vakanties gevonden
Bekijk aanbod

Waarom Prijsvrij?

Best deal
De allerbeste Deals
Geen boekingskosten
Uitstekende klantenservice
Alle deals en acties op één site
Bekend van TV
score
Uitstekend
8.6
 • 02 mei 2024
  Goede ervaring met Prijsvrij

  Wij hebben een prima ervaring gehad met het boeken van onze reis naar Egypte, Rixos, Hurghada. Alles werd goed en duidelijk gecommuniceerd, ook in de app konden we alles terugvinden. Toen ik niet kon inloggen bij Condor voor het online inchecken, hebben ze me prima geholpen en is het opgelost. Een kleine opmerking betreft koffers, deze was op de bevestiging inclusief maar in de app stond: niet inclusief. Na belletje werd aangegeven inclusief (was ook), echter in de app bleef het staan. Veel prijzen vergeleken voor dit hotel en vliegtijden, dit was de beste prijs, scheelde met sommige andere aanbieders veel geld.

 • 02 mei 2024
  alles is zo kinderlijk eenvoudig en…

  alles is zo kinderlijk eenvoudig en goed te vinden en vooral zeer duidelijk..

 • 01 mei 2024
  Great pltaform!

  Great pltaform!

 • 01 mei 2024
  Met gemak een vakantiereis geboekt

  Met gemak een vakantiereis geboekt, met de fijne site van Prijsvrij, met een paar klikken heb ik de reis kunnen boeken. Het grootste voordeel vind ik dat ze ook vliegveld Weeze in hun pakket hebben om vanaf te vliegen.

 • 01 mei 2024
  Duidelijk en eenvoudig

  Het boeken van de vakantie was overzichtelijk, duidelijk en ging erg snel.

 • 30 april 2024
  Fijne organisatie!

  Fijne organisatie! Makkelijk bereikbaar per mail en telefoon. Denk zo'n 7 a 8 x vakantie bij geboekt. Van Egypte Griekenland Spanje Turkije

 • 30 april 2024
  Snelle boeking

  Snelle boeking, goede informatie en makkelijke, toegankelijke website. Ook het vergelijken van de prijzen gaat super fijn! Zo weet je welke dag het beste uit komt en welke prijzen het meest voordelig zijn. Aanrader!

 • 30 april 2024
  Blij met prijsvrij :-)

  Blij met prijsvrij :-) Vaak vind ik het ingewikkeld om iets te boeken (iets met leeftijd :-)). Op trustpilot zag ik dat het bij Prijsvrij makkelijk ging. Dus ook maar eens rondgesnuffeld op de site. En inderdaad is alles makkelijk te vinden. Duidelijk en overzichtelijk. Zonder te veel onnodige plaatjes, schreeuwende teksten enz. op je scherm. Uiteindelijk geboekt wat ook heel makkelijk ging. Daarna de app van Prijsvrij Vakanties gedownload. Daar staan nu al mijn gegevens in. Ook heel erg makkelijk. Het enige is dat ik steeds opnieuw in moet loggen op de app en dus ook steeds mijn dossiernummer op moet zoeken. Ben er nog niet achter of ik dit zelf veranderen kan.

 • 29 april 2024
  Makkelijk te boeken geen poespas

  Makkelijk te boeken geen poespas

 • 29 april 2024
  Een goed aanbod met duidelijke…

  Een goed aanbod met duidelijke omschrijvingen. Prijzen zijn niet de goedkoopste, maar het belang van een goede accommodatie vind ik belangrijker! Ook het boekingsproces verliep vlot en zonder problemen.

TrustPilot

39.007 klantbeoordelingen