Familievakanties

Familievakanties staan in het teken van de sterke band met de familie. Met je familieleden deel je vaak net wat meer dan met vrienden of kennissen, dus waarom geen vakantie? Hierbij gaat het niet persé alleen om het gezin met onder andere broers, zussen, vader en moeder. Maar denk ook aan neven, nichten, ooms, tantes en de grootouders.

Familievakanties voor jong en oud

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd erg fijn, maar wat is er nu leuker dan het te kunnen delen met je naasten? Heerlijk ontspannen terwijl je weet dat de mensen die je lief hebt hun ideale vakantie beleven. De jonge kinderen kunnen genieten in het zwembad, in de speeltuin of worden vermaakt door de gediplomeerde begeleiders in de Kidsclub. Oudere kinderen vermaken zich kostelijk in het spetterende waterpark met coole waterglijbanen en de ouders genieten van de rust aan het strand, of laten zich verwennen in het heerlijke wellnesscenter.

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!
Uitstekend 9.0/10 Uitstekend

Een greep uit onze 19.740 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  19. februari
  Top!

  Goed en fijne prijzen!!

 • Uitstekend
  19. februari
  Eenvoudig te boeken

  Goede informatie, snelle service. Compleet pakket om het vakantiegevoel te krijgen. Auto, reisverzekering alles wordt aangeboden. Duidelijk site.

 • Uitstekend
  19. februari
  heel aardig geholpen door de…

  heel aardig geholpen door de medewerkster

 • Uitstekend
  19. februari
  Alles naar wens gegaan

  Alles naar wens gegaan . Snelle afhandeling. zeer tevreden.

 • Uitstekend
  19. februari
  Duidelijk en makkelijk zelf boeken

  Duidelijk en makkelijk zelf boeken

 • Uitstekend
  19. februari
  Vakantie was makkelijk te boeken

  Vakantie was makkelijk te boeken, duidelijke en overzichtelijke website. Kijken erg uit naar onze vakantie!

 • Uitstekend
  19. februari
  Hele duidelijke website.

  Hele duidelijke website. Was gelijk verkocht de eerste keer dat ik kwam kijken. Alles ging makkelijk en heb ook daardoor bij prijsvrij geboekt in plaats van de andere websites waar ik normaliter boek.

 • Uitstekend
  19. februari
  Uitstekend!!

  Uitstekend!!

 • Uitstekend
  19. februari
  Duidelijke site

  Duidelijke site. Makkelijk boeken en goede prijzen

 • Uitstekend
  19. februari
  De reis was eenvoudig te boeken via de…

  De reis was eenvoudig te boeken via de website.

Voor ieder wat wils

Als je met de familie op vakantie gaat kun je denken aan verschillende varianten. Van een gezellig lang weekend of midweek verblijven in een leuk vakantiepark tot een complete all inclusive vakantie, alles is mogelijk. Een goede tip om een familievakantie te boeken is om vroeg te boeken. Grote bungalows en familiekamers zijn vaak schaars, wacht daarom niet te lang en boek vroeg in het seizoen. Zo ben je verzekerd van de beste kamers en profiteer je bovendien van de hoge vroegboekkortingen.

Boek jouw goedkope familievakantie op Prijsvrij.nl

Voor iedere familie hebben wij een een leuke goedkope vakantie klaar staan! Wil je met meer dan 8 personen op vakantie? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling. Telefonisch, per email en via social media staan zij altijd voor je klaar om je verder te helpen.