Exclusive

Zoek jij luxe en hoogwaardige service in een vakantie? Bekijk dan onze exclusive hotels eens! Prijsvrij vakanties heeft speciaal voor jou de meest exclusieve vakanties geselecteerd die net dat beetje extra bieden. Deze luxe accommodaties zijn op een exclusieve locatie gelegen en beschikken over uitgebreide wellnessfaciliteiten waar je heerlijk kunt genieten van een zorgeloze vakantie op een prachtige plek! Lees snel meer wat dit thema allemaal te bieden heeft.

Lees meer

Wat is een Exclusive hotel?

  • Een Exclusive vakantie houdt in dat je overnacht in een exclusief, luxe 5-sterren resort
  • De geselecteerde hotels zijn gelegen op een speciale of bijzondere locatie
  • Hoogwaardige service en gastvrijheid staan voorop
  • Er is altijd een uitgebreid culinair aanbod
  • Overal zijn luxe wellness centers of spafaciliteiten aanwezig
  • Deze exclusives zijn beoordeeld met een 9 of hoger

Zorgeloos genieten in luxe

Ben jij toe aan een relax vakantie waar je heerlijk onbezorgd kunt genieten? Dankzij de luxe spa- en wellnessfaciliteiten die de exclusive hotels en resorts te bieden hebben kom jij helemaal tot rust. Ook de hoogwaardige service en gastvrijheid zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens jouw vakantie. In de avond heb je de keuze uit verschillende culinaire restaurants die de luxe accommodaties te bieden hebben. Daarnaast is de locatie al fantastisch op zich! Kortom, welke Exclusive je ook boekt, alle accommodaties uit onze selectie bieden het totaal plaatje voor een zorgeloze vakantie.

Kies jouw droomlocatie

Ga je genieten op een klein eilandje van de Malediven, in een hotel met een 36-holes golfbaan, of kies je liever voor een locatie met prachtig uitzicht direct aan de boulevard? Prijsvrij vakanties selecteert de Exclusive accommodaties namelijk ook op basis van hun bijzondere locaties. In ons ruime aanbod aan adembenemende exclusives vind je gegarandeerd een vakantie met al jouw vakantiewensen. Bekijk ze snel allemaal en voor je het weet vlieg jij naar een van deze exclusive vakanties!