JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
D-reizen: betrouwbaar, zowel online als in de reisbureaus

D-reizen: betrouwbaar, zowel online als in de reisbureaus

D-reizen is als één de grootste reisorganisaties van Nederland hét reisbureau voor jouw welverdiende vakantie. Van een zorgeloze all inclusive zonvakantie in Turkije en een cruise door de Caribbean tot aan een verre rondreis door Amerika en een onvergetelijke stedentrip naar Lissabon: bij D-reizen zit je goed! Ook je vliegtickets, autovakanties, kampeervakanties, busreizen en een wintersport boek je met een gerust gevoel bij D-reizen. Profiteer van het gemak van alle soorten vakanties onder één dak!

Boek je eerstvolgende vakantie eenvoudig online op d-reizen.nl of maak gebruik van de expertise van onze reisadviseurs in één van de vele reisbureaus. Er is altijd een reisbureau bij jou in de buurt voor een deskundig advies!   

Veelgestelde vragen

Jouw vakantie is belangrijk en daarom helpen wij je zo goed mogelijk. De overname van D-reizen roept wellicht tot vragen op. Daarom vind je hieronder antwoord op de meest gestelde vragen.

Is D-reizen overgenomen?

Dat klopt. Sinds 2021 is D-reizen onderdeel van Prijsvrij Vakanties, iets waar wij ontzettend trots op zijn! Hiermee heeft Prijsvrij Vakanties een grote stap gezet in de Nederlandse reisbranche. Nu D-reizen onderdeel is van de Prijsvrij-familie bieden wij de mogelijkheid om je vakantie zowel online als offline in de reisbureaus te boeken. Zo boek je jouw vakantie op een manier die jij het prettigst vindt! Boek jij snel en gemakkelijk online of met uitgebreid advies en persoonlijk contact in één van de reisbureaus?

Is D-reizen weer open?

Jazeker. Veel van de reisbureaus zijn weer open zoals je gewend was. Maak een afspraak bij een reisbureau bij jou in de buurt en ontzorg jezelf bij het uitzoeken van een vakantie. Hier vind je een overzicht van alle reisbureaus waar je van harte welkom bent!   

Kan je nog boeken bij D-reizen?

Natuurlijk! Surf snel naar de website en vind de beste aanbiedingen voor een goedkope vakantie. Vul je vakantiewensen in, doe inspiratie op en boek eenvoudig een vakantie om nooit meer te vergeten!   

Is D reizen nog actief?

Zeker! Bij D-reizen kun je voor al vakantievragen terecht. Sterker nog, nu D-reizen onderdeel is van Prijsvrij Vakanties zijn wij volop bezig met verdere ontwikkeling zodat jij vakanties van hoge kwaliteit blijft ervaren.

Hoe betrouwbaar is D-reizen?

Boeken zonder zorgen, dat is waar D-reizen voor staat. Met D-reizen ga je veilig op reis doordat de reisorganisatie is aangesloten bij verschillende belangrijke brancheorganisaties. Zo is D-reizen lid van de ANVR. De ANVR heeft duidelijke voorwaarden, in samenspraak met de Consumentenbond, opgesteld die jou als consument beschermen. Bovendien is D-reizen aangesloten bij het SGR die jou financiële zekerheid garandeert. Mocht een reisorganisatie onverhoopt in financiële problemen komen, dan springt het SGR voor jou in de bres en kun je alsnog op vakantie óf krijg je je betaalde reissom terug door dit garantiefonds.

Tot slot kun je met een boeking bij D-reizen rekenen op het Calamiteitenfonds. Mocht er een calamiteit uitbreken, zoals een natuurramp of politieke onlusten, dan zal het Calamiteitenfonds je repatriëren of zorgen dat je reis op een andere manier kan doorgaan zonder dat je zelf de extra kosten hoeft te betalen. Je leest het al, D-reizen is een betrouwbare reisorganisatie voor jouw vakantie!