JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
I Love Summer Sale: tot € 300 korting op vakanties - Prijsvrij.nl

Populaire zonvakanties

I Love Summer Sale

Tot € 300 korting op je vakantie!

Nog geen zomervakantie geboekt? Of, ben je alweer toe aan zon? Zet je koffer dan maar vast klaar en bereid je voor op een fantastische reis! Met de I Love Summer Sale deals van Prijsvrij profiteer je namelijk van maximaal € 300 extra korting op de mooiste zonvakanties binnen én buiten Europa! Hoe lekker is dat?

Wordt het zonnen op een Grieks eiland, all inclusive genieten in Turkije óf de flamenco dansen in cultuurrijk Spanje? Jij bepaalt zelf welke warme zonbestemming je met extra korting boekt! Bereid je dus voor op een zomer vol avontuur en pak vandaag nog jouw extra voordeel met I Love Summer Sale! ☀️

Voorwaarden

  • De korting wordt verrekend als € 15 korting per € 500 van de pakketreissom. Dit betekent een korting van € 30 bij een pakketreissom van € 1.000 en € 45 bij een pakketreissom van € 1.500. Bij een pakketreissom van € 10.000 komt de korting uit op € 300.
  • De korting geldt alleen op boekingen met een pakketreissom van minimaal € 512,50 (inclusief € 12,50 Calamiteitenfonds en SGR heffing).
  • Alleen geldig op de pakketreissom, exclusief bij te boeken extra's, SGR bijdrage en Calamiteitenfonds.
  • De korting geldt alleen op boekingen met vertrek t/m 31 maart 2025.
  • Deze korting is alleen geldig op reizen van reisorganisator Sunmix.