JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vroegboekkorting 2023 » Vakantie met korting » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Vroegboek

Bij Prijsvrij Vakanties ben je op de juiste plek voor de allerbeste vroegboekdeals voor de zomer van 2023! Bovenop de vroegboekkorting profiteer je bij ons ook nog eens van extra Prijsvrij korting én brengen we géén boekingskosten in rekening. Zo wordt je volgende vakantie wel héél voordelig! Wil jij profiteren van de hoogste vroegboekkorting? Bekijk dan snel het uitgebreide aanbod aan vroegboek vakanties. Ontdek de allerleukste bestemmingen met het meeste voordeel.

Vroeg boeken met vroegboekkorting

Wil je jouw volgende zomervakantie 2023 vroeg boeken? Dan profiteer je niet alleen van de hoogste vroegboekkorting. Op tijd boeken betekend ook dat je de meeste keus hebt! Of je nu wilt luieren op het strand in Spanje, rond wilt toeren in je huurauto op één van de Canarische Eilanden of de Griekse keuken wilt ontdekken in Griekenland. Bij Prijsvrij Vakanties kan je kiezen uit honderden vakanties en is het aanbod van bestemmingen enorm! Zo is er voor ieder type reiziger wat wils. En kies je ervoor om vroeg te boeken? Dan geniet je ook nog eens van de allerbeste vroegboekkorting. 

Vroegboekacties passeren elk jaar weer de revue. Maar wat is nu eigenlijk de definitie van vroeg boeken? En wat betekent vroegboekkorting? Hoe hoog is die vroegboekkorting en tot wanneer geldt dit? Wij geven je antwoorden op al je vragen! 

Zomervakantie 2023

Schoolvakantiedata zomer 2023:

 

Zomervakantie Zuid Nederland
15 juli t/m 27 aug. (week 29 t/m week 34)


Zomervakantie Midden Nederland
8 juli t/m 20 aug. (week 28 t/m week 33)


Zomervakantie Noord Nederland
22 juli t/m 3 sept. (week 30 t/m week 35)

 

Veelgestelde vragen over vroegboek kortingen op vakanties

Doorgaans is in november het reisaanbod voor het nieuwe jaar beschikbaar. Vanaf dat moment kan er dus geboekt worden voor de zomervakantie. Wanneer je ervoor kiest om ruim op tijd te boeken, dan wordt dit vroeg boeken genoemd. Voor vroegboekers gelden er vaak speciale vroegboekkortingen.

Door op tijd te boeken voorkom je dat je favoriete vakantieverblijf volgeboekt is. Een vakantie uitzoeken kan soms een hele opgave zijn. Daarom is het een geruststellende gedachte om je vakantie op tijd te hebben geregeld. Zo ben je verzekerd van een verblijf in het door jou uitgekozen hotel. Wacht je te lang en boek je last minute, dan kan jouw gewenste verblijf zomaar ineens volgeboekt zijn. Daarnaast gelden er voor vele vakanties ook nog eens flinke vroegboekkortingen, die soms oplopen tot wel 20%! Vroegboeken is dan ook erg voordelig en verzekerd je van een fijne, stressvrije vakantie.

Voor de zomervakantie geldt dat de meeste vroegboekkortingen van toepassing zijn bij boekingen gemaakt vóór 1 maart. Uiteraard zijn er altijd enkele uitzonderingen. Zo zijn er enkele touroperators die werken met dagprijzen volgens het Dynamic Packaging principe. Prijzen bij deze touroperators kunnen dagelijks wijzigen op basis van vraag en aanbod.

De hoogte van de korting verschilt per accommodatie, bestemming en touroperator. Om na te gaan hoeveel korting je krijgt, bekijk dan de uitgebreide prijsopbouw bij jouw geselecteerde vakantie. Bovenop de vroegboekkorting vanuit de touroperator, ontvang je bij Prijsvrij Vakanties ook nog eens extra Prijsvrij korting. Daarnaast betaal je bij ons géén boekingskosten. Niet voor niets, is onze slogan dan ook: jouw reis voor de beste prijs!

Blogs
Vroegboek vakantie bestemmingen op polaroids
07 oktober 2022

Beste vroegboek deals & bestemmingen 2023

Het vroegboek seizoen is weer begonnen! Dit betekent vroegboekvoordeel op veel vakanties en je kan kiezen uit alle vakanties! Lees in deze weblog alle voordelen van vroegboeken.