Veelgestelde vragen - Autohuur & Parkeren

Kan ik de reservering voor mijn huurauto nog wijzigen?

Het is in veel gevallen nog mogelijk om bijvoorbeeld de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie en extra's nog te wijzigen. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat de verhuurder extra kosten berekend voor het wijzigen van jouw reservering. Goed om te weten, naast de kosten van de betreffende verhuurder brengen wij € 20 wijzigingskosten per keer in rekening, behalve als je een all-in servicepakket hebt afgesloten.

Wijzigingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met het doorgeven van gewenste wijzigingen. Je kan het beste contact op met ons Customer Care team om de mogelijkheden te bekijken.

Wanneer ontvang ik de voucher van mijn gereserveerde parkeerplaats?

De voucher van je gereserveerde parkeerplaats ontvang je samen met je reisbescheiden ongeveer 7 dagen voor vertrek, bij een last-minute of tijdens het hoogseizoen uiterlijk 3 dagen voor vertrek, in jouw persoonlijke Mijn Prijsvrij omgeving.


Zodra je reisbescheiden klaarstaan, vind je deze terug onder het kopje 'Reispapieren' in Mijn Prijsvrij. Op de voucher van de gereserveerde parkeerplaats staat tevens een beknopte routebeschrijving samen met het adres van de parkeerplaats.


Tip: check voor vertrek nog even of het kenteken op de voucher klopt.

Kan ik mijn geboekte huurauto via Prijsvrij.nl annuleren?

In verband met de voorwaarden van de reisorganisatie is het alleen mogelijk om te annuleren tegen 100% van de kosten.

Ik kan geen kenteken invullen als ik een parkeerplaats boek, hoe kan ik mijn kenteken doorgeven?

Het klopt dat je inderdaad geen kenteken hoeft in te vullen als je een parkeerplaats reserveert. Je kenteken kun je, indien nodig, op een later moment gemakkelijk doorgeven. Dat is handig! Meer informatie over het wijzigen van je kenteken vind je op de parkeervoucher die je samen met de reisbescheiden circa 7 dagen voor vertrek van ons ontvangt.


Bij een last-minute of in het hoogseizoen mag je de reispapieren 2 tot 3 dagen voor vertrek verwachten. De parkeervoucher en reisbescheiden vind je terug onder het kopje 'Reispapieren' in Mijn Prijsvrij.


Goed om te weten: niet voor alle parkeerplaatsen is het noodzakelijk om je kenteken door te geven.