Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Zuid thailand ×
    • Pattaya ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Pattaya? Last minute Pattaya en all inclusive Pattaya vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Pattaya van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Pattaya te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Pattaya is de meest bekende badplaats van Thailand en ligt slechts op zo'n 2,5 uur rijden van de hoofdstad Bangkok.

Lees meer

Populaire vakanties Pattaya

Pattaya - Beruchte plaats met bruisend uitgaansleven

Pattaya is een voormalig vissersdorpje ten zuidoosten van Bangkok aan de Golf van Thailand. Tijdens de Vietnamoorlog ontwikkelde het zich al snel als populaire badplaats voor het marinepersoneel van de Verenigde Staten en is later doorgegroeid tot een drukke internationale badplaats.

 

Je vindt er een kort maar heerlijk zandstrand met overal watersportmogelijkheden, zoals surfen, waterskiën, zeilen, parasailing, snorkelen en duiken. Naast zon, zee en strand staat Pattaya ook bekend om een uitbundig nachtleven. Zeer bekend is de kilometers lange uitgaansstraat "Walking Street". Er zijn diverse kroegen, go-go bars, nachtclubs en discotheken aanwezig. Ook zijn er vele restaurants met zowel de lokale, als de internationale keuken en tal van winkels te vinden.

 

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor een excursie, zoals een bezoek aan het culturele dorp Nong Nooch, een minidierentuin, optredens van olifanten en dagelijkse culturele shows. Ook zijn er boottochten naar de koraal eilandjes Ko Larn en Ko Sak mogelijk. Deze kleine eilandjes zijn erg populair onder liefhebbers van watersporten. Je kunt hier onder andere goed snorkelen, duiken, windsurfen en waterskiën. Wil je liever niet het water in, maar wil je toch kunnen genieten van de onderwaterwereld? Ga dan mee met een glasbodemboot, bij deze boten bestaat de onderkant uit glas, waardoor je alle vissen en koralen toch kunt zien.