Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Zuid Thailand ×
    • Khao Lak ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ben jij op zoek naar een perfecte combinatie van relaxen, natuur en cultuur? Ga dan op vakantie naar Khao Lak. Khao Lak is gelegen in Zuid Thailand, aan de Andamanse Zee. Je vind hier vele gezinsvriendelijke hotels en exclusieve resorts aan de beeldschone zee. Het strand is bij vele vakantiegangers favoriet. Niet alleen om af te koelen tijdens een zonnige zomerdag maar ook voor urenlange strandwandelingen. Het heldere zeewater biedt de perfecte condities voor duik- en snorkelliefhebbers. Ontdek de rijke onderwaterwereld en sluit je dag af met een heerlijke Thaise maaltijd in een restaurant aan zee. Of je nu wilt genieten van alle rust of lekker actief bezig wilt zijn. In Khao Lak is het 100% genieten van een heerlijke vakantie in Thailand!

Lees meer

Populaire vakanties Khao Lak

Strandvakantie Khao Lak: weg van de massa

Khao Lak is gelegen ten noorden van de welbekende badplaats Phuket. In tegenstelling tot deze strandbestemming is Khao Lak nog ongerept. Nog maar weinig toeristen bezoeken jaarlijks dit prachtige plekje waardoor je kunt genieten van de rust, natuur en het uitgestrekte strand zonder al te veel andere reizigers. Het strand is eindeloos lang en het turquoise water is adembenemend. Ben jij klaar voor een zonvakantie naar dit paradijs?

Hotels en resorts in Khao Lak

In Khao Lak vind je vele kindvriendelijke hotels en exclusieve resorts. Je keuze uit de verschillende accommodaties zal dan ook vrij lastig worden. Er zijn namelijk zoveel goede opties.

De meeste hotels liggen direct aan het strand en beschikken over talrijke faciliteiten. Omdat er in Khao Lak zelf niet veel voorzieningen zijn, beschikken vrijwel alle accommodaties over eigen restaurants en bars om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard ben je ook in de restaurants van andere hotels van harte welkom voor een heerlijke maaltijd. 

Wil je jezelf extra goed in de watten laten leggen? Geen probleem! In de meeste hotels kan je genieten van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen. Enkele resorts beschikken ook over luxe kamers met bijvoorbeeld een jacuzzi. Als dat geen genieten is...

Wat te doen in Khao Lak?

Toch is er in de omgeving van Khao Lak genoeg te beleven. Het zeewater is kraakhelder en biedt daarom de perfecte gelegenheid aan voor een snorkeltrip of duikexcursie. Haal je PADI duikdiploma of spring zelf het water in met je snorkel om de onderwaterwereld te ontdekken!

Liever de ongerepte en dichte jungle in? Op korte afstand van Khao Lak ligt het Khao Lak-Lam Ru National Park met spectaculaire rots klippen, tropische bossen en bergen.