Valenciaflats Ciudad de las Ciencias

 • *
 • *
 • *
 • *

Valencia, Valencia, Spanje

 • Voordelige keuze in Valencia
 • Vlakbij een winkelcentrum
 • Bushalte voor de deur
 • Ruime appartementen
Vanafprijs geldt op:
30 januari (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 133

Informatie over Valenciaflats Ciudad de las Ciencias

Op zoek naar een fijne accommodatie in Valencia? Valenciaflats Ciudad de las Ciencias is een luxe 4-sterren appartement, ideaal voor een aangename vakantie. Het appartement wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,9 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Valenciaflats Ciudad de las Ciencias voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Valenciaflats Ciudad de las Ciencias en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Ligging

- Op ca. 10 minuten loopafstand van de Stad van de Kunsten en Wetenschappen.
- Op ca. 10 minuten afstand van het strand (per bus).

Openbaar vervoer
- Een bushalte vindt u voor de deur.

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven van Valencia reist u met het openbaar vervoer binnen c.a 50 minuten naar het hotel. Neem metrolijn 3 naar station Xàtiva en loop vanaf hier binnen c.a 3 minuten naar bushalte Marqués de Sotelo - Pl. de l'Ajuntament. Neem vanaf hier de bus naar halte Inst. Obrer de Val. (par) - Autopista Saler. De bushalte bevindt zich voor de deur van het Valenciaflats Ciudad de Las Ciencias

Met de auto:
Openbare parkeergelegenheid nabij het hotel c.a € 15 per dag

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar
- Restaurant
- Gratis wifi

Appartementen

2-kamerappartement (max. 2 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Aparte slaapkamer met 2-persoonsbed - Telefoon - tv - dvd-speler - airconditioning, - Gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Badkamer met bad of douche en toilet (35 m²).  
2-kamerappartement (max. 2 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Aparte slaapkamer met 2-persoonsbed - Telefoon - Tv - Dvd-speler - Airconditioning - Gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Badkamer met bad of douche en toilet (35 m²).  
3-kamerappartement (min. 4, max. 5 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbed of aparte bedden - Telefoon - Tv - Dvd-speler - Airconditioning - gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Badkamer met bad of douche en toilet (55 m²). 
3-kamerappartement (min. 6, max. 6 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbed of aparte bedden - Telefoon - Tv - Dvd-speler - Airconditioning - Gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Twee badkamers met bad of douche en toilet (75 m²). 

Algemeen

Goede locatie bij de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Uitstekende keuze als je met een groter gezelschap op reis gaat. Verblijf in een ruim appartement met een moderne inrichting. Allemaal anders ingericht. In de omgeving vind je gezellige restaurants en een winkelcentrum. Reis met de bus (halte voor de deur) naar het strand of het oude centrum. Zeer goede beoordelingen.

Opmerkingen

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

Inbegrepen

Inbegrepen

 • Inclusief bedlinnen, handdoeken en schoonmaak.
 • Gratis wifi
 • Cityguide met tips over leuke wijken, bezienswaardigheden, winkelen, restaurants, excursies en veel meer

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Parkeergelegenheid ca. € 15 per dag.

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt bijna overal en in meerdere landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

2G-maatregelen
In steeds meer landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig Gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of Genezen (max. 180 dagen). Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot bijv. restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan deze 2G regel te voldoen. Voor Oostenrijk geldt bovendien dat een boostervaccinatie verplicht is.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Dit is het huidige reisadvies per land: //www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.


Entreetickets en excursies: Boek vooraf uw tickets en sla de wachtrij over.

Bekijk tickets en excursies