Malcom and Barret

  • *
  • *
  • *

Valencia, Valencia, Spanje

  • Comfortabel Hotel in Valencia
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
30 januari (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 129

Informatie over Malcom and Barret

Malcom and Barret is een middenklasse 3-sterren hotel in Valencia. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7 door meer dan 500 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Malcom and Barret voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Malcom and Barret en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Ligging

- Op ca. 20 minuten loopafstand van het winkelcentrum El Saler en de Stad van de Kunst en Wetenschappen.
- Op ca. 15 minuten loopafstand van de hippe wijk Ruzafa met vele leuke winkeltjes en restaurantjes.

Openbaar vervoer:
- Bushalte bevindt zich voor de deur van Hotel Malcom and Barret

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven in Valencia reis je in c.a 50 minuten naar het hotel. Neem metrolijn 3 naar Xàtiva en neem daarna bus 7 vanaf halte Castelló - Estació Nord naar halte
Fonteta Sant Lluís - Algímia d'Alfara en loop vanaf hier binnen c.a 1 minuut naar Hotel Malcom and Barret.

Met de auto:
Openbare parkeergelegenheid, c.a € 20 per dag.

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar
- Restaurant
- Fietsverhuur
- Fitnessruimte
- Kinderspeelkamer
- Gratis wifi

Algemeen

Een goed beoordeeld designhotel met moderne inrichting, een gezellig restaurant en comfortabele kamers. Een prima uitvalbasis! Pluspunt is de fietsverhuur. Op ca. 20 minuten lopen van het winkelcentrum El Saler en de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Op ca. 15 minuten lopen van de hippe wijk Ruzafa met vele leuke winkels en restaurants. Bushalte dichtbij.

Opmerkingen

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

Kamers (168)

De nette kamers beschikken over: - 2 persoonsbed of twee 1 persoonsbedden - telefoon - tv - Kluisje - airconditioning - badkamer met douche, föhn en toilet Alle kamers beschikken over dezelfde faciliteiten

Inbegrepen

Inbegrepen

  • Gratis wifi
  • Cityguide met tips over leuke wijken, bezienswaardigheden, winkelen, restaurants, excursies en veel meer

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

  • Parkeergelegenheid, ca. € 20 per dag

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt bijna overal en in meerdere landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

2G-maatregelen
In steeds meer landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig Gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of Genezen (max. 180 dagen). Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot bijv. restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan deze 2G regel te voldoen. Voor Oostenrijk geldt bovendien dat een boostervaccinatie verplicht is.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Dit is het huidige reisadvies per land: //www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.


Entreetickets en excursies: Boek vooraf uw tickets en sla de wachtrij over.

Bekijk tickets en excursies