Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cabo Blanco ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cabo Blanco

Het Spaanse eiland Mallorca kent vele kanten en Cabo Blanco biedt de ultieme vakantie voor wie van de rust en de natuur van het eiland wil genieten. Iets ten zuiden van het bruisende El Arenal vormen een aantal kleinere kustplaatsjes samen Cabo Blanco. Wandel over de hoge kliffen langs de prachtige rotskusten van Mallorca en ervaar de onontdekte plekjes van het eiland. Centraal gelegen in Cabo Blanco liggen de rustige plaatsjes Badia Blava en Badia Gran. Je kunt hier langs de kust afdalen naar een aantal in de kust gebouwde houten zonneterrassen. Terug in het dorp lunch je languit bij de hippe Bahia Beach Club. In Cabo Blanco kom je met z’n tweetjes of met het hele gezin heerlijk tot rust!

Lees meer

Populaire vakanties Cabo Blanco

Het uitzicht van Cabo Blanco

Vanuit het grote zwembad omsloten door een prachtig terras dat uitkijkt over de azuurblauwe zee beleef je hier jouw welverdiende relax vakantie in Spanje. Geniet ‘s avonds van de zonsondergang terwijl je via een stenen trap afdaalt langs de steile rotskust. Cabo Blanco biedt je één van de mooiste uitzichten van het eiland en hier kun je dankzij de rustige ligging nog heel vaak met z’n tweetjes van genieten.

Uitstapjes vanuit Cabo Blanco

Rijd voor uitgerekte zandstranden in vijf minuten naar de nabij gelegen stad El Arenal. Hier kun je de rotsen en de natuur van Cabo Blanco even afwisselen met het bruisende toeristenleven. Geniet van de beste restaurants van het eiland en duik na het eten nog even het nachtleven in. Ben je met je kinderen op vakantie? Ga dan overdag heerlijk spetteren in Aqualand El Arenal met duizelingwekkend hoge glijbanen en relaxte zwembaden voor het hele gezin!

Varen langs Cabo Blanco

Het is natuurlijk ook prachtig om de rotskust vanaf de zee te bekijken en daarom is Cabo Blanco de ideale bestemming om met een zeilboot langs te varen. In de haven van El Arenal vind je een groot aanbod aan huurboten die je natuurlijk ook heel makkelijk van te voren online kunt boeken. Vanuit El Arenal vaar je naar het zuiden en wordt je aan de ene kant overdonderd door de prachtige rotskusten terwijl je aan de andere kant oneindig ver over de azuurblauwe zee kijkt. Het ultieme vakantiegevoel! En vergeet ook zeker niet je duikbril en snorkel mee te nemen op de boot. Er zijn vele mooie plekjes langs de kust waar je het water in kunt duiken om prachtige riffen, vissen en schelpen te bewonderen!

Cabo Blanco ligt op een rustige plek maar de drukte is heel gemakkelijk op te zoeken en dit maakt de bestemming ideaal voor als je van een afwisselende vakantie houdt!