Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa del sol ×
    • Nerja ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Nerja? Last minute Nerja en all inclusive Nerja vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Nerja van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Nerja te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Nerja is een authentiek Spaanse dorpje aan de Costa Del Sol in het zuiden van Spanje.

Lees meer

Populaire vakanties Nerja

Nerja - Schitterende ligging op rotsplateau

Het ligt aan de kust van de Middellandse Zee, ruim 50 kilometer ten oosten van Málaga. In Nerja is zo'n 16 kilometer strand te vinden. Watersport en toerisme zijn dan ook belangrijke bronnen van inkomsten. Daarnaast is Nerja bekend om zijn promenade bovenop een klif die de zee in steekt. Het heeft een vrij groot centrum met een drukke hoofdweg, een aantal smalle straatjes en in de authentieke kern met relatief weinig hoogbouw een tweetal pleintjes waar zich de gezellige terrasjes en restaurants bevinden. Zeker een bezoekje waard is het bekende Balcon de Europa, welke een schitterend uitzicht biedt over de kust.

 

Ten oosten van de stad liggen een reeks kleine beschutte stranden en inhammen die van elkaar gescheiden worden door kliffen en andere rotspartijen. Het mooie Burriana Playa is een breed strand met een mooie boulevard en karakteristieke vissersbootjes. Even buiten Nerja liggen de bekende druipsteengrotten 'Cuevas de Nerja' waar vele archeologische vondsten zijn gedaan en waar muurschilderingen van zo'n 20.000 jaar oud zijn gevonden.