Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Brava ×
    • L Estartit ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie L Estartit

Geniet van een zonvakantie aan het strand van L’Estartit in Spanje. Dit oorspronkelijke vissersdorp ligt in de Noord-Spaanse regio de Costa Brava. Het heeft een kilometerslang zandstrand, een pittoreske vissershaven en een imposante jachthaven. Ook heeft het een leuk stadscentrum en prachtige natuur binnen handbereik. Loop over de gezellige boulevard waar je een enorm aanbod aan winkeltjes, barretjes en restaurantjes vindt. Ook met kinderen is L’Estartit een perfecte vakantiebestemming; zij vermaken zich in een van de zwembaden van de hotels. Hou je van actie? Dan leef je je uit op de waterski’s of surfplank. Kortom: L’Estartit beschikt over alle ingrediënten voor een strandvakantie.

Lees meer

Populaire vakanties L Estartit

De omgeving van L’Estartit

De Costa Brava beschikt over schitterende natuur die zeker het bezoeken waard is. Maak bijvoorbeeld eens een uitstapje naar de Medes Eilanden die voor de kust van L’Estartit liggen; een waar walhalla voor natuurliefhebbers, duikers en snorkelaars. Deze eilanden liggen op slechts 1 mijl afstand van de kust van L’Estartit en zijn gemakkelijk per boot te bereiken. 

Hotels in L’Estartit

L’Estartit beschikt over een groot aanbod verschillende accommodaties. Zo zijn er kindvriendelijke hotels met animatieteams te vinden, maar geniet je ook van ruim opgezette appartementen voor het hele gezin. Ga voor optimale ontspanning en geniet van een heerlijke massage of sauna-bezoek in een van de wellness centra. 

Zonvakantie L’Estartit

Dat de Spaanse Costa Brava over een heerlijk klimaat beschikt is waarschijnlijk overbodig om te vermelden. Maar wist je dat je zelfs in de heetste maanden van het jaar heerlijk kunt vertoeven in L’Estartit? Er staat een verkoelend zeewindje zodat je ook in de zomer geniet van een heerlijk zonvakantie aan de Spaanse Costa.

Ben je op zoek naar een heerlijke bestemming voor een strandvakantie, ben je gek op natuur maar hou je ook van ontspanning? Dan is L’Estartit met al haar veelzijdigheid de perfecte vakantiebestemming voor jou en jouw gezin.