Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Vilamoura ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Vilamoura

Kom vakantie vieren in Vilamoura! Deze Portugese badplaats in de Algarve is een exclusieve bestemming met veel luxueuze hotels. In 1974 gaf een rijke sjeik opdracht voor het bouwen van een mondaine kustplaats voor de jetset. In rap tempo groeide Vilamoura uit tot een badplaats met veel aanzien. Dat komt mede vanwege de grote jachthaven en de omringende golfbanen. Vilamoura staat ook bekend om haar kilometerslange en goudkleurige stranden. Overdag kun je heerlijk zonnen op het strand en wanneer de avond valt ga je lekker uit eten en flaneer je bij de jachthaven. Dat wordt genieten met zoveel zon, zee, strand én vooral luxe! Kies één van de luxueuze hotels uit die betaalbaarder zijn dan je denkt.

Lees meer

Populaire vakanties Vilamoura

Vakantie vieren in Vilamoura  

Eigenlijk is Vilamoura één groot en vooral chique vakantiedorp. Rondom is de grote jachthaven is het heerlijk flaneren. Wist je trouwens dat Vilamoura Marina de grootste jachthaven van Portugal is? Er is plaats voor wel 1300 boten! Grenzend aan de elegante haven zijn veel modewinkels, terrasjes en restaurants te vinden waar je je prima kunt vermaken.

Wat te doen in Vilamoura

Deze badplaats is in de jaren 70 speciaal aangelegd, maar lange tijd terug was deze plek een belangrijke post voor de Romeinen. Bij Cerro da Vila kun je nog eeuwenoude Romeinse ruïnes bekijken. Voor meer natuur ben je bij Ria Formosa op de juiste plaats. Dit natuurpark heeft een uniek ecosysteem dat veel vogels aantrekt. Probeer er zo veel mogelijk te spotten! Als je op zoek bent naar meer avontuur kun je bij de goudgele stranden van Vilamoura allerlei watersporten uitproberen, van jetskiën en windsurfen tot parasailing en zeilen! Of waag je de gok van je leven in het Casino de Vilamoura? Op vakantie in Vilamoura kun je doen waar je zin in hebt!

Relaxen op de stranden van Vilamoura

Als je een echt strandmens bent zit je in Vilamoura goed. Met twee langgerekte stranden, Praia da Falésia en Praia de Vilamoura, is er genoeg plaats om lekker van de Portugese zon te genieten. Beide stranden hebben een blauwe vlag die aangeeft dat deze stranden schoon en veilig zijn. Rol je handdoek maar uit!

Golfen in Vilamoura

Als golfliefhebber ben je op een perfecte plek in Vilamoura. Je kunt hier een fantastische golfvakantie beleven met maar liefst 6 golfbanen, waaronder een 27-holes en 18-holes golfbaan. Wissel relaxen aan het strand en flaneren bij de jachthaven af met een lekker potje golfen in de zon!