Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Praia Da Rocha ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Praia Da Rocha

Op ongeveer een uurtje rijden van Faro, is de gezellige badplaats Praia da Rocha gelegen. Deze sfeervolle vakantieplek is een uitstekende bestemming voor een heerlijke zonvakantie in Portugal! Naast relaxen op het brede, uitgestrekte zandstrand kun je lekker over de boulevard slenteren. Plof neer op een terrasje in de zon om daarna door te wandelen naar de haven van Portimão, die je vindt op het einde van de boulevard. In de omgeving van Praia da Rocha zijn volop attractieparken, dierentuinen en waterparken te vinden, dus voor gezinnen met kinderen is dit ideaal! Daarnaast telt de Algarve vele luxe golfbanen dus ook voor golfliefhebbers is dit een waar genot. Gaat jouw volgende vakantie naar Praia da Rocha?

Lees meer

Populaire vakanties Praia Da Rocha

Bezienswaardigheden tijdens jouw vakantie in Praia da Rocha

Praia da Rocha is in principe het strand van de stad Portimao, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zelfstandige badplaats. Het heeft een leuke boulevard met diverse winkels, restaurants, bars en terrasjes. Je vindt er een schitterend breed zandstrand, dat wordt omgeven door hoge, grillig gevormde zandsteenrotsen. Het strand loopt geleidelijk af in zee en is dus zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. 

Aan het einde van de boulevard bevindt zich het fort van Santa Catarina de Ribamar. Vanuit dit verdedigingswerk uit de 17e eeuw heb je een prachtig uitzicht over de zee en de grillige rotskust. Wil je plezier beleven op het water? Er is een ruime keuze aan watersporten, maar ook leuke boottrips vanuit de haven zijn een optie. Bezichtig daarnaast ook de prachtige omgeving en breng een bezoek aan het vissersplaatsje Avor en de stad Monchique, spectaculair gelegen in de Serra de Monchique. 

Praia da Rocha: weer & klimaat

Deze Portugese badplaats heeft een fijn mediterraan klimaat met heerlijk warme zomermaanden en een wat koelere winterperiode. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur net iets onder de 30 graden, in de winter blijft de temperatuur hangen op zo’n 15 graden. Wanneer het zonnetje dan schijnt, is het nog steeds heerlijk vertoeven op deze vakantiebestemming!

Kies jij voor een appartement of een hotel in Praia da Rocha?

Bij Prijsvrij vakanties bieden we de keuze uit appartementen en hotels in deze gezellige badplaats. Filter op onze website al je reisvoorkeuren en ontdek welke vakantie het beste bij jou past!