Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Praia da rocha ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Praia da rocha

Op zoek naar een goedkope vakantie Praia da Rocha? Last minute Praia da Rocha en all inclusive Praia da Rocha vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Praia da Rocha van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Praia da Rocha te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Praia da Rocha is een gezellige badplaats gelegen in de Algarve, Portugal.

Lees meer

Populaire vakanties Praia da rocha

Praia da Rocha - Van strand naar badplaats

Praia da Rocha is in principe het strand van de stad Portimao, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zelfstandige badplaats. Het heeft een leuke boulevard met diverse winkels, restaurants, bars en terrasjes. Je vindt er een schitterend breed zandstrand, dat wordt omgeven door hoge, grillig gevormde zandsteenrotsen. Het strand loopt geleidelijk af in zee en is dus zeer geschikt voor een vakantie met kinderen.

 

Aan het einde van de boulevard bevindt zich het fort van Santa Catarina de Ribamar. Vanuit dit verdedigingswerk uit de 17e eeuw heb je een prachtig uitzicht over de zee en de grillige rotskust. Wil je plezier beleven op het water? Er is een ruime keuze aan watersporten, maar ook leuke boottrips vanuit de haven zijn een optie

 

Bezichtig daarnaast ook de prachtige omgeving en breng een bezoek aan het vissersplaatsje Avor en de stad Monchique, spectaculair gelegen in de Serra de Monchique.