Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Carvoeiro ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Carvoeiro

Op zoek naar een goedkope vakantie Carvoeiro? Last minute Carvoeiro en all inclusive Carvoeiro vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Carvoeiro van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Carvoeiro te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Carvoeiro is een kleine, rustige badplaats in Portugal, gelegen in de prachtige regio Algarve.

Lees meer

Populaire vakanties Carvoeiro

Carvoeiro - Kleurrijk dorp op een klif

Gebouwd tussen en tegen de rotsen is het kleine en pittoreske vissersdorpje Carvoeiro een ideale plaats voor mensen die een rustige vakantie willen doorbrengen aan de Algarve. De stranden zijn veelal kleine baaien. Langs de hoofdweg vind je de vele goede restaurants, enkele bars en één discotheek. Op het plein bij de baai bruist het elke avond van de activiteiten.

 

Net buiten Carvoeiro vind je de prachtige rotsformaties van Algar Seco, die door de wind en het water zijn gevormd. De bijbehorende grotten zijn bereikbaar via een 134-treden tellende trap, maar in de zomer zijn deze half onder water liggende grotten ook per boot bereikbaar via een leuke excursie.

 

Ideaal is vanuit Carvoeiro een auto te huren en diverse plaatsen aan de Algarve te bezoeken. Zoals een uitstapje naar het meest zuidwestelijke puntje van Europa genaamd Sagres, de markt van Loulé, stappen in Albufeira of het waterpark in Lagos.