Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Cabanas ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wil jij de heerlijke Portugese zon opzoeken? Ga dan op vakantie naar het gezellige Cabanas. Dit dorpje in de Algarve heeft een prachtige omgeving, waar je geniet van stad, strand en natuur. Maak hier een prachtige wandeling door het nationale park Ria Formosa of wandel langs de lagune van Cabanas. Rust lekker uit op het prachtige strand, waar je op een bijzondere manier naartoe gaat. Namelijk met een bootje, dat is wel extra speciaal. Geniet hier van het prachtige uitzicht terwijl je ligt te ontspannen op een zonnebedje. Wil je nog meer van de omgeving ontdekken? Huur dan een auto en bezoek de verschillende steden.

Lees meer

Populaire vakanties Cabanas

Vakantie Cabanas; wat te doen?

Het kleine maar gezellige dorpje Cabanas, heeft een prachtig aanblik met mooie witte huizen en blauwe daken. Struin hier door de smalle straatjes met mooie boetiekjes en leuke pleintjes waar je heerlijk kan neerploffen met een Portugees wijntje. Of geniet van je ontbijt met een heerlijke Pastel de Nata (Portugese lekkernij).

Het strand van Cabanas 

Ben je op vakantie, dan wil je natuurlijk een heerlijk bruin kleurtje krijgen. Het strand van Cabanas is via een bootje te bereiken. Tijdens de boottocht geniet je van het prachtige uitzicht op de omgeving. Op het strand zijn verschillende kleine tentjes waar je een drankje of een ijsje kan halen. Wil je uitgebreid lunchen? Neem dan plaats bij het enige restaurant op het strand en bestel een heerlijk Portugees gerecht.

Natuurpark van Cabanas

Zin in een actieve dag? Bezoek dan het park Ria Formosa in de Algarve. Maak hier een fietstocht door de natuur en langs prachtige stranden. Heb je nog energie over? Ga dan kajakken over het rustige water en geniet van de mooie omgeving. Sluit de dag af met een gezellige boottocht tijdens de zonsondergang terwijl je geniet van een heerlijk glas bubbels.

Hotels in Cabanas

In het sfeervolle dorpje Cabanas heb je de keuze uit enkele luxe resorts en sfeervolle appartementen. Ga met ons mee op reis naar het idyllische stadje Cabanas in de Algarve en bekijk het aanbod voor jouw vakantie!