Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Armacao De Pera ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Armacao De Pera

Armaçao de Pera is van oorsprong een vissersplaats gelegen aan de Atlantische Oceaan in Portugal. De vissersbootjes worden nog steeds gebruikt. Nu is het een badplaats met prachtige zandstranden en de bekende rotsformatie van de Algarve. Het gezellige centrum biedt verschillende uitgaansmogelijkheden, zoals gezellige restaurants, leuke bars en een lange boulevard. Er wordt hier natuurlijk ook vooral vis gegeten. Ook heeft het centrum veel smalle straten en steegjes. Verder kun je nog het kleine kerkje Nossa Senhora bezoeken met een prachtig uitzicht op de omgeving. Een vakantie in Armaçao de Pera biedt genoeg variatie van cultuur, relaxen, activiteiten en verschillende bezienswaardigheden om te bezoeken.

Lees meer

Populaire vakanties Armacao De Pera

De mooiste stranden van Armaçao de Pera

Tussen de rotsen zijn er mooie kleine stranden te vinden, waar je rustig kunt zonnen en ook in het hoogseizoen. Vanaf de boulevard zijn de lange, witte zandstranden goed te bereiken. Tijdens het bezoek aan een strand kun je verschillende watersporten doen. Kies voor een rustig tochtje op een waterfiets of ga voor iets actiefs. Ook kun je een rustige wandeling maken over de wandeldijk.

Verder kun je vanaf het strand van Armaçao de Pera tot aan kaap Carvoeiro varen. De boottrip brengt je langs schitterende grotten zoals Pintal, Mesquita en Ruazes. Van de Algarve zijn dit de mooiste grotten. 

Armaçao de Pera bezienswaardigheden

Tijdens een bezoek aan Armaçao de Pera zijn er een aantal leuke bezienswaardigheden om te bezoeken. Zoals de Capela de Nossa Senhora da Rocha. Dit is een mooie kapel op 30 meter hoogte op een landhoofd.

Daarnaast ligt het Zeepark genaamd "Zoomarine" in de buurt. Het zeepark heeft ook een dolfinarium met zeeleeuwenshows, zeehondenshows, papagaaienshows en meerdere diverse attracties. Ook is er een groot zwembad aanwezig. Ben je opzoek naar nog meer waterpret? Bezoek dan het Aqualand, een groot waterpretpark met meerdere glijbanen.