Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
    • Westendorf ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Westendorf

Op zoek naar een gezellige wintersport met uitbundige Nederlandse après-ski? Kies dan voor een vakantie naar het gezellige Westendorf. Gelegen in het Brixental in Tirol, Oostenrijk vind je het wintersportdorp Westendorf. Met de verbindingen met Brixen im Thale en zelfs met Kirchberg is Westendorf een centraal gelegen skigebied waar je je niet snel zal vervelen. Geniet na het skiën van een drankje in de après-ski die het dorp rijk is. De voertaal in de après-ski is veelal Nederlands, waardoor je dus makkelijk jouw schnap kan bestellen. Ook voor kinderen is Westendorf een fijn dorp. Het kent veel oefenliften en heeft gemakkelijke dal afdalingen. Houd je van een actieve zomervakantie? Denk dan ook eens aan Westendorf.

Lees meer

Populaire vakanties Westendorf

Skigebied Skiwelt Wilderkaiser Brixental

Met 288 kilometer piste, 90 moderne liften en meer dan 80 berghutten en restaurants is Westendorf een skigebied waar veel te beleven is. In Westendorf is heerlijk skiën voor kinderen en beginners. Zo kent het gebied 126 kilometer blauwe pistes, 127 kilometer rode en 35 kilometer zwarte pistes. Voor de echte gevorderde skiër is Westendorf geen uitdaging. Houd je er van om  na het skiën te genieten van een drankje of twee in de après ski? Dan is Westendorf wel echt iets voor jou. Westendorf spant wat betreft apres ski zeker de kroon in het gebied. Je kunt hier door gaan tot de late avonduren!

Vakantie Westendorf in de zomer

Westendorf is gelegen op een zonnig plateau tussen de prachtige natuur. Westendorf is een mooie bestemming in de zomer voor actievelingen. Zo heb je er heerlijke wandelpaden en kan je er prachtig fietsen. De fiets kan mee in de gondel omhoog, dus je hoeft niet heel dat eind de berg op! Naast wandelen en fietsen is er nog veel meer te beleven in het dorp. Zo zijn er mooie winkels, heeft het een gezellig dorpscentrum en kan je genieten van de heerlijke terrassen in het mooie weer. Ook voor kinderen is het één en ander te beleven. Zo kent het gebied het ondekkerspark Alpinolino.

Weer in Westendorf, Oostenrijk

Westendorf kent een zeeklimaat met aangename temperaturen. De gemiddelde temperatuur is 15 graden en er valt jaarlijks zo’n 310 millimeter regen. De gemiddelde temperatuur in de winter is 1 graden en in de zomer 18 graden. De beste maanden voor een skivakantie zijn december, januari en februari. De warmste maand is augustus. Dan is het gemiddeld zo’n 20 graden in het dorp.