Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
    • Saalbach-Hinterglemm ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Saalbach-Hinterglemm

Welkom in één van de meest complete skigebieden van Oostenrijk! In Saalbach-Hinterglemm, gelegen in Tirol, beleef je een fantastische wintersportvakantie. Doordat Saalbach-Hinterglemm een kindvriendelijk skigebied is komen hier veel families met kinderen, maar ook gevorderde wintersporters weten de uitdagende pistes goed te vinden. Door de aanwezigheid van skischolen en veel liften kan iedere wintersporter op zijn op haar eigen manier een fijne dag ervaren. In totaal vind je hier 270 kilometer aan aaneengesloten pistes. Genoeg pistes om te skiën of snowboarden dus! Na een heerlijke dag in de sneeuw kun je jouw lol op met de uitbundige après-ski. In de winter is het hier iedere dag één groot feest!   

Lees meer

Populaire vakanties Saalbach-Hinterglemm

  

Saalbach-Hinterglemm, favoriet onder Nederlanders

Saalbach-Hinterglemm is razend populair onder Nederlanders en velen keren maar al te graag terug naar dit wintersportgebied in het Glemmtal. Deze regio staat zelfs in de top 5 meest bezochte wintersportgebieden door Nederlanders. Hier wordt ieder jaar mooi op ingespeeld met een heuse Dutchweek.

Saalbach of Hinterglemm?

Saalbach en Hinterglemm zijn twee aparte dorpen op korte afstand van elkaar. Langzaam maar zeker zijn Saalbach en Hinterglemm zo sterk naar elkaar toegegroeid dat sommigen deze dorpen als één beschouwen. Samen met het rustige dorpje Leogang en gezinsvriendelijke dorp Fiberbrunn maken Saalbach en Hinterglemm onderdeel uit van Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Hinterglemm is iets rustiger en gemoedelijker, terwijl het in Saalbach er veel uitbundiger aan toe gaat met après-ski gelegenheden. Vanaf de namiddag tot diep in de nacht zijn er bergrestaurants en skihutten waar je muziek vol aan staat en het enorm gezellig is. In beide dorpen vind je luxe hotels en appartementen maar ook voordelige opties. Bekijk ons aanbod voor de mogelijkheden!

Veelzijdig skigebied

Gezinnen, koppels, ervaren, onervaren… allerlei type wintersporters kom je hier tegen. Beginners kunnen ervaring opdoen bij de blauwe (en brede) pistes, kinderen bij de kindvriendelijke pistes, terwijl de fanatiekelingen koers zetten richting de uitdagende, zwarte pistes. Vooral de afdalingen vanaf de Schattberg of Zwölferkogel zijn indrukwekkend! Daal met hoge snelheid af tussen de bomen en krijg het echte wintersportgevoel! De pistes zijn uitgerust met stoeltjesliften, gondelliften, sleepliften en zelfs een lopende band. Met 13 skischolen heb je genoeg mogelijkheden om skiles te volgen en om skispullente huren.

Saalbach-Hinterglemm in de zomer

Ook in de zomermaanden is Saalbach-Hinterglemm een prachtige locatie voor je vakantie in Oostenrijk. De besneeuwde bergen hebben dan plaatsgemaakt voor groene heuvellandschappen en wandelen is dan een echte must-do! In de omgeving vind je een netwerk aan wandelroutes die in totaal 400 kilometer zijn. Je kunt ook in een gondel stappen en vanuit vogelvluchtperspectief uitkijken over de groene natuur en gezellige dorpen.

Kun jij niet wachten op een wintersportvakantie in Saalbach-Hinterglemm? Ontdek onze mogelijkheden in dit allround skigebied!