Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Bij de ingang van natuurpark Ötztal in Oostenrijk ligt het plaatsje Oetz. Oetz is een dorp in het Tirol waar het gehele jaar wel iets te beleven is. Het skigebied van Oetz is compact en overzichtelijk. Het kent in totaal 36 kilometer aan pistes en is daarmee de ideale bestemming voor de skiër die houdt van rust. Oetz is een echte topper voor jonge gezinnen. Zo kunnen kinderen vanaf 2 jaar hier de hele dag worden opgevangen en vermaakt in de kinderopvang en worden er skilessen aangeboden voor de jonge of beginnende wintersporters. Wil je niet alleen skiën in de winter? Dan kun je hier ook heerlijk wandelen. Rondom het dorp liggen meer dan 30 kilometer aan winterwandelroutes. Heerlijk!

Lees meer

Populaire vakanties Otz

Wintersportvakantie in Oetz

Oetz is op zichzelf een klein en gemoedelijk skigebied. Met slechts 36 kilometer aan pistes, waarvan er 12 kilometer blauwe pistes zijn, 21 kilometer aan rode en 3 kilometer aan zwarte pistes. Perfect voor gezinnen. Daarnaast lig het dorp ligt vlakbij Kuhtai, een groot skigebied. Als je een meerdaagse skipas aanschaft, zitten deze pistes hier ook bij ingegrepen. Ideaal! Kuhtai is te bereiken met de ski bus of per auto.

Een zomervakantie in Oetz

Zin in een actieve vakantie deze zomer? Ga dan voor Oetz. In de zomer kan je hier mooie wandelingen maken naar bijvoorbeeld de Pitzburger See of genieten van een fietstocht om het gebied te verkennen. Maar Oetz heeft meer in zijn marge. In dit gebied kan je ’s zomers namelijk ook raften, paragliden en kanoën.

Beste reistijd Oetz, Oostenrijk

Oetz kent voor Oostenrijkse begrippen zeer gemoedelijk weer. Het dorp ligt in het dal waardoor het minder koud is dan hoog op de berg. De gemiddelde tempratuur in de winter is 4 graden. De meeste kans op sneeuw heb je van half december tot maart. De zomers zijn in Oetz gemoedelijk, de gemiddelde tempratuur ligt dan rond de 22 graden. De warmste maanden zijn juli en augustus. Het is dan gemiddeld zo’n 24 graden.

Wanneer je ook gaat, Oetz is het hele jaar door een heerlijke vakantie bestemming! Verblijf je in een kleinschalig hotel of ga je voor een gezellig wintersport hotel? Bekijk snel het aanbod in Oetz!