Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Oostenrijk ×
    • Tirol ×
    • Mayrhofen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Mayrhofen

Ben je op zoek naar een sfeervolle wintersport vakantie? Dan is Mayrhofen in Oostenrijk echt iets voor jou! In Tirol, aan het eind van het Zillertal vind je het dorp Mayrhofen. Mayrhofen is een gezellig dorp waar je authentieke Oostenrijkse Alpenstijl gemixt ziet met het moderne. Ben je dol op wintersport met gezellige apres-ski is Mayrhofen een plek die je niet wilt missen. Als echte après-skiër kan je in Mayrhofen namelijk doorgaan tot de vroege uurtjes. In het dorp is voor iedereen wat te beleven, zo kan je naast het wintersporten ook zwemmen, rodelen, schaatsen en nog veel andere leuke activiteiten. Houd jij van een gezellige wintersport, ben je niet vies van een beetje apres-ski, dan is dit dé bestemming voor jou!

Lees meer

Populaire vakanties Mayrhofen

Wintersport Mayrhofen: gevarieerde skibestemming

Mayrhofen is een groot en gevarieerd skigebied. Door de hoogte van Mayrhofen heb je goede sneeuwcondities tot laat in het seizoen! Het skigebied kent 40 kilometer blauwe piste, 66 kilometer rode piste en 30 kilometer zwarte piste. Voor de ervaren skiër is Mayrhofen een mooie skibestemming. Er zijn uitdagende zwarte pistes en het skigebied kent de Harakiri piste, de steilste piste van Oostenrijk. Ook voor beginners is Mayrhofen een fijn skigebied. De skischolen staan hoog aangeschreven en er zijn veel pistes waar beginners rustig kunnen leren skiën. Heb je het skiën even gehad? Geniet dan van de vele andere mogelijkheden in Mayrhofen en sluit de dag af met een feestje in de apres-ski!

Vakantie in Mayrhofen in de zomer

Een zomervakantie in Mayrhofen is een vakantie vol natuurlijkschoon. Als je fan bent van een actieve vakantie, is deze bestemming echt iets voor jou. Zomers vind je hier veel wandelaars, fietsers en mountainbikers. Mayrhofen telt ruim 500 kilometer aan wandelpanden met verschillende niveaus. Heb je meer zin om rustig te genieten en niet vanuit het dorp de berg te beklimmen, neem dan één van de twee gondels naar boven en start daar je wandeling. Naast de mooie wandelpaden kent deze bestemming ook 800 kilometer aan fietspaden. Als je iets meer adrenaline op wil zoeken kan je in Mayrhofen ook paragliden. Mayrhofen is erg geschikt voor familievakanties in de zomer. Zo zijn er verschillende speeltuinen in het gebied en leuke themawandelingen voor kinderen.

Weer in Mayrhofen, Oostenrijk

Mayrhofen kent een zeeklimaat. Dit betekent dat er veel regen kan vallen in het dorp. De gemiddelde temperatuur is 15 graden Celsius en jaarlijks valt er zo’n 310 millimeter regen. De maanden december, januari en februari zijn het beste voor een skivakantie. Het is hier dan gemiddeld 0 graden. In de zomer is Mayrhofen erg aangenaam. De gemiddelde tempratuur ligt dan op 18 graden.