Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Mauritius ×
    • Noordwest-Kust ×
    • Grand Baie ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Grand Baie

Op vakantie naar een tropisch eiland? Ga naar Grand Baie wat gelegen ligt op Mauritius. De prachtige witte stranden, hoge palmbomen en de onderwaterwereld zullen je heerlijk tot rust brengen. Bezoek het strand gelegen aan de Noordwest-Kust van het eilanden neem plaats op de ligbedjes met parasol. De stranden hebben luxe standjes met vers fruit, restaurants en barretjes. Neem een duik in de zee en ontdek de prachtige onderwaterwereld, met vissen, koraal en scheepswrakken. Maak een duiktour of huur duik materiaal in een van de duikscholen die te vinden zijn aan het strand. Heb je even genoeg van het strand? Ga dan een middag shoppen! Of maak een tripje naar een ander eiland. Al zin in je vakantie?

Lees meer

Populaire vakanties Grand Baie

Vakantie in Grand Baie wat te doen?

Grand Baie was vanuit vroeger een vissersdorpje, wat nu is uitgegroeid tot luxe vakantie bestemming. Dit is een vakantie bestemming voor jong en oud, er zijn veel activiteiten die het een perfecte vakantie maken. Maar ook heerlijk tijd om tot rust te komen en te genieten van de zon.

La Cuvette Beach 

Dit kleine strandje is nog niet zo bekend onder de groep toeristen. Het is een heerlijk rustig strand, zonder rotsen in het water! Neem een duik in het kristal blauwe water en neem een duik in de onderwater wereld. Zin in een lekker stukje fruit? Er zijn standjes naast het strand.

Mont Choisy Beach 

Dit strand is een stuk groter, maar ook niet zo bekend onder de toeristen. Dus heerlijk rustig om te genieten van de zon. Als je naar schaduw zoekt staan er aan het strand bomen waaronder je de verkoeling kan vinden. Zin in een hapje eten? Er is genoeg keus neem plaats in een van de restaurants aan het strand.

Avond stappen in Grand Baie?

Grand Baie staat bekend om het levendige uitgaansleven. In de stad zijn er veel restaurants en bars waar je overdag al een feestje is begonnen. Nog niet klaar met het feestje, ga dan naar de clubs in de stad en feest door tot in de vroege uurtjes.

Uitstapje naar een omliggend eiland 

Vanuit het eiland kan je naar verschillende eilanden. Het eiland Gunner’s Quoin en Flat Island. Huur een bootje of ga mee op een catamaran, vergeet je snorkel spullen niet! Zwem rondom het eiland en vind alle gekleurde vissen. Kan je duiken? Dan is dit zeker the placet to be! Heb je zin gekregen in vakantie op Grand Baie? Bekijk het hotel aanbod!