Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Mauritius ×
    • Noordwest-Kust ×
    • Grand Baie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Grand Baie

Op zoek naar een goedkope vakantie Grand Baie? Last minute Grand Baie en all inclusive Grand Baie vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Grand Baie van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Grand Baie te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Aan de Noordwest-Kust van Mauritius vind je de levendige badplaats Grand Baie. De badplaats staat bekend om haar mooie baai, witte zandstranden, luxe resorts en de geweldige onderwaterwereld.

Lees meer

Populaire vakanties Grand Baie

Grand Baie - 'De Bogt Zonder Eynt'

Grand Baie of Grand Bay is de meest populaire toeristische bestemming op het eiland Mauritius en is gelegen aan de Indische Oceaan. Het bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit een grote baai waar omheen allerlei faciliteiten zijn gevestigd. Je vind hier tal van gezellige bars, restaurants, luxe hotels, fruitkraampjes en winkels. De stranden van Grand Baie bevatten heerlijk wit poederzand en zijn ronduit prachtig. Wil je iets meer intimiteit en rust ga dan naar La Cuvette Beach of Péreybère, deze twee stranden kunnen zo op een postkaart.

 

Ook voor de actieve vakantiegangers zijn deze stranden zeker het bezoeken waard. Je kunt hier namelijk verschillende watersporten beoefenen waaronder windsurfen. Ga de onderwaterwereld ontdekken door te duiken of snorkelen. Voor een nog uniekere ervaring kun je aan boord stappen van een boot met glazen bodem zodat je al het moois van de Indische Oceaan kunt bewonderen.

Excursiemogelijkheden rondom Grand Baie

De prachtige eilanden Coin de Mire en Ile Plate liggen voor de kust van Grand Baie. Er gaan verschillende dagtochten naar deze eilanden zodat je ze zelf kunt gaan bekijken. Daarnaast vind je in het nabij gelegen Triolet, de grootste hindoetempel van Mauritius, namelijk de Maheswarnath.

 

In Grand Baie bevinden zich verschillende luxe hotels en resorts. Dit in combinatie met de prachtige witte stranden en de mooie omgeving maken een vakantie naar Grand Baie helemaal compleet!