Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Malediven ×
    • Lhaviyani Atol ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Lhaviyani Atol

Wie op zoek is naar een droomvakantie kan het ongetwijfeld vinden in Lhaviyani Atol op de Malediven. De hagelwitte lange zandstranden, een zee zo helder je nog nooit gezien hebt en groene wuivende palmbomen. Een vakantie naar Lhaviyani Atol betekent ontspannen en genieten. Wakker worden in een watervilla of een luxe strandhotel met een prachtig uitzicht. Daarna een duik nemen in de zee of in het zwembad en met een goed boek genieten van de zonnestralen. En natuurlijk de onderwaterwereld ontdekken, want in Lhaviyani Atol spot je vele kleurrijke vissen en zelfs vriendelijke rifhaaien. Ga je mee naar dit paradijs?

Lees meer

Populaire vakanties Lhaviyani Atol

Een droomvakantie naar Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atol behoort tot de Atollen van de Malediven. Lhaviyani Atol bestaat uit 54 eilanden waarvan er vijf bewoond zijn. Het hoofdeiland, waar het grootste deel van de bevolking woont is Naifaru. De bewoonde eilanden zijn dan ook geliefd bij vakantiegangers. Je vindt er de allermooiste all inclusive hotels, resorts en watervilla’s. Niet voor niets worden de eilanden van de Malediven vaak gekozen voor een luxueuze strandvakantie en huwelijksreizen. Genieten van de rust, overdag lekker zwemmen en in de avond dineren op het strand met de felle zonsondergang en romantisch kaarslicht. Het klinkt als een droom toch? Dat is het niet!

Lhaviyani Atol: een duik- en snorkelparadijs

Dankzij het kraakheldere water is Lhaviyani Atol erg geschikt als snorkel- en duikvakantie. Net als de andere atollen beschikt dit gebied namelijk over riffen die tot de mooiste van de wereld behoren. Door de sterke stroming en de juiste temperatuur van het water is er een grote diversiteit aan vissen te vinden. Zo is de kans groot dat je hier naast het kleurrijke koraal met tropische vissen een reuzenschildpad, ballonvissen, een adelaarsrog of een haai spot. Ook vind je in de Lhaviyani Atol verschillende wrakken waar je naartoe kan duiken.

Beste reistijd en klimaat Lhaviyani Atol

De beste reistijd voor een vakantie naar Lhaviyani Atol is van januari tot halverwege april. Het hele jaar door ligt de temperatuur rond de 30 graden, maar in de periode van januari tot en met april heb je de minste kans op regen. In de maanden juni en juli valt de meeste regen.

Zie jij jezelf al zitten op het strand met een heerlijke cocktail of een verse kokosnoot? Uitkijkend over het azuurblauwe water en genietend van de zon? Verblijf dan in een van de luxe resorts en geniet in alle rust van al het moois dat de Lhaviyani Atol te bieden heeft!