Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kenia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Kenia staat bekend als één van de allerbeste vakantiebestemmingen voor een actieve safari. De vele indrukwekkende natuurparken bieden je genoeg opties om wilde dieren te spotten. Sta oog in oog met grote olifanten, buffels en leeuwen. En wie weet spot je wel de Big Five! Ga bijvoorbeeld op safari door het Masai Mara reservaat, ontdek de rijke Keniaanse cultuur en breng een bezoek aan een inheemse stam. Een vakantie naar Kenia is er een om nooit meer te vergeten! Vlakbij Mombasa vind je langs de Kuststreek vele mooie resorts aan schitterende stranden als Shanzu en Diani Beach. Perfecte locaties om je vakantie goed af te sluiten of te combineren met je safari.

Lees meer

Populaire vakanties Kenia

Op safari in Kenia

Ontdek de prachtige natuur van Kenia. Ga op een unieke safari langs de bekendste reservaten en natuurparken van Kenia. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Masai Mara reservaat en kom oog in oog te staan met vele wilde dieren zoals antilopen, leeuwen en buffels. Een bezoek aan het grootste nationale park van Kenia, het Tsavo national park, mag daarbij ook zeker niet ontbreken. Ook is het mogelijk om een Masai dorp te bezoeken. Hier kan je een dagje meekijken met het leven van dit inheemse volk. Ook kan je hier vaak de prachtigste handgemaakte sieraden kopen, een leuk aandenken aan je fantastische reis. 

Een trip naar Kenia is prima te combineren met een bezoek aan buurland Tanzania. Zo heb je ook de kans om de indrukwekkende Kilimanjaro te bezichtigen. Vanuit het Amboseli natuurreservaat heb je een schitterend uitzicht op de besneeuwde toppen van deze berg.

Kenia: cultuur en bezienswaardigheden 

Hoofdstad Nairobi is de ideale startplaats voor je reis door Kenia of andere Oost-Afrikaanse landen. Bezoek het Nairobi Nationaal museum of maak een tour langs de historische plekken van de stad om iets van de Keniaanse cultuur mee te pikken.

Wil je wat meer te weten komen over de cultuur? Dan heb je vlakbij Nairobi de mogelijkheid om een traditioneel opgezet dorp te bezoeken bij Bomas of Kenya. De rituele dansen en voorstellingen geven je hier een goede indruk van het dagelijkse leven van inheemse stammen in Kenia. Ook kan je in Kenia overblijfselen van een Swahili stad bewonderen bij de Gedi ruïnes vlakbij Malindi. 

Strandvakantie Kenia

Aan de Indische Oceaan liggen fantastisch mooie stranden in de omgeving van Mombasa. Veel vakantiegangers beginnen hun reis in Kenia met een safari en sluiten af met een heerlijk verblijf aan het strand. Een perfecte afsluiting voor je safari is dan ook een paar dagen verblijven aan het populaire Shanzu beach of het mooie Diani beach vlakbij Mombasa.

Boek je een zonvakantie naar Kenia? Dan kan je vanuit verschillende hotels meerdaagse safari trips boeken. Ook zijn er verschillende duiktochten mogelijk en zijn er gave watersporten te beoefenen. Naast safari heeft Kenia dus nog véél meer te bieden. Diani Beach, Tiwi Beach en Galu Beach zijn slechts enkele voorbeelden van mooie stranden aan de Indische Oceaan. 

Zie jij jezelf al liggen op het mooie strand met een cocktail in je hand? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan hotels in Kenia. Combineer heerlijke stranddagen met een actieve safari en je vakantie is helemaal compleet!