Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Jamaica ×
    • Westkant ×
    • Negril ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Negril? Last minute Negril en all inclusive Negril vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Negril van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Negril te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Negril is een prachtige badplaats gelegen aan de Westkant van Jamaica. Het stadje staat bekend om de meest relaxte sfeer en de lange zandstranden. Ideaal dus voor een ontspannen strandvakantie.

Lees meer

Populaire vakanties Negril

Negril - Relax op Seven Mile Beach

Negril is gelegen op het uiterste westelijke puntje van Jamaica en is gezegend met een prachtig 11 kilometer lang zandstrand en is daarmee ongetwijfeld dé badplaats van Jamaica. Seven Mile Beach is een prachtig wit strand wat door diverse reismagazines tot de top tien van de wereld wordt gerekend. Een rif beschermt de kust en zorgt ervoor dat het water rustig is en daardoor ideaal om te zwemmen en snorkelen. Dit meest populaire strand op het eiland wordt begrensd door tientallen hotels. Het strand is echter groot genoeg en er is genoeg ruimte voor zonaanbidders. De fraaie kustlijn is tot op de dag van vandaag goed bewaard gebleven want er is namelijk een wet die voorschrijft dat geen enkel gebouw boven de hoogste palmboom mag uitsteken. In de directe omgeving van Negril is van alles te zien. Zo vind je hier onder andere het indrukwekkende natuurpark 'The Great Morass' waar je krokodillen, reptielen, zeekoeien en vogels kunt bewonderen. Ook de mooie vuurtoren uit 1894 is iconisch voor de regio,

 

Maar ook op 'West End', het dorpje hooggelegen op de rotsen, biedt vertier: de plaatselijk 'hangout' is Rick's Café waar menig stoere bink niet alleen voor een ijskoud biertje komt maar ook nog even tussendoor van de hoge rotsen afduikt. Negril heeft twee kleine winkelcentra en een kleurrijke markt waar je goed terecht kunt voor leuke souvenirs. Verder beschikt deze badplaats over een aantal restaurants en barretjes en heeft Negril diverse (water)sportmogelijkheden, waaronder zeilen, snorkelen, windsurfen, waterskiën, parasailing, zeevissen, tennissen, golfen en paardrijden.

 

Verblijf hier in één van de luxe hotels en resorts en ben verzekerd van een onbezorgde vakantie. De schitterende stranden, de indrukwekkende natuur en de gastvrije bevolking maken van een vakantie naar Negril een ervaring om nooit te vergeten!