Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Jamaica ×
    • Noordkant ×
    • Ocho Rios ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ocho Rios

Ocho Rios, ook wel Ochie genoemd, ligt aan de Noordkant van het eiland Jamaica. Deze stad was vroeger een vissersdorpje en nu is uitgegroeid tot een heerlijke vakantiebestemming! Ga hier naar de Dunn’s River Falls, waar de mooiste watervallen van de wereld zijn! Loop mee met de waterval naar zee. Zin om te swingen en hou je van muziek? Ga dan naar Nine Miles want daar is Bob Marley geboren, bezoek daar vooral het museum! Liever een dag niks doen? Ga dan naar de witte zandstranden met de azuurblauwe zee. Geniet aan het James Bond Beach en misschien komt Daniel Craig nog uit het water lopen. Geniet van een heerlijke vakantie in Ocho Rios!

Lees meer

Populaire vakanties Ocho Rios

Vakantie in Ocho Rios 

Op vakantie en bezoek de Dunn's River Falls

Dunn's River Falls is een adembenemend stukje natuur. De waterval is drie kilometer lang, het lijkt op een trap van boven naar beneden. De prachtige omgeving maakt het prachtig, de bomen hangen over de waterval heen. Ga de watervallen beklimmen, maar als je daar mee klaar bent neem plaats midden in de waterval. Loop daarna naast de waterval naar het strand en neem plaats op een heerlijk lig bedje. 

Op een bamboevolt over de Martha Brae River

Zin om even te ontspannen? Ga op een bamboevlot op het water! Ontdek de mooie natuur van de Martha Brae River! Spot ook exotische dieren, veel vogels met prachtige kleuren. Het is een bijzondere ervaring, je hoeft zelf niet te peddelen dus je kan lekker ontspannen!

Raften op White River

Geniet hier ook van een ontspannen ritje op een bamboevlot. Deze rivier is zeker een tocht waard, je kan hier door de rivier kijken het water is super helder. Hier kan je de vissen zien zwemmen. Zin in een beetje actie? Er is een deel waar een stroom versnelling in zit. Scheur hier naar beneden met een band! 

Fern Gully

Huur een auto en rijd over een opgedroogde rivier. Je kan ook een wandeling maken over deze weg het is vijf kilometer lang, dus neem flesjes water mee. Deze prachtige weg heeft reusachtige varens en indrukkende bomen staan. Naast de weg vind je restaurantjes, waar je even wat kunt gaan eten. 

Centrum van Ocho Rios 

Het centrum van Ocho Rios is te vinden achter het strand van Ochie. Hier heb je een grote straat met veel winkels en restaurantjes. Ook zijn er enkele grote winkelcentra te vinden. Zin in een avondje op stap te gaan het is net iets anders dan dat je gewend bent misschien. Het begint op straat en daarna naar een grotere club. Laat je daarvoor informeren. 

Klimaat en beste reistijd

Heel het jaar is in Ocho Rios de perfecte reistijd. De aangename tempratuur van 30 graden met amper neerslag, maakt dit een perfecte vakantiebestemming. Vergeet je tussendoor niet in te smeren en af en toe een duik te maken in de azuurblauwe zee. Heb jij zin gekregen in deze vakantie, bekijk snel ons aanbod!