Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Jamaica ×
    • Noordkant ×
    • Ocho Rios ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ocho Rios

Op zoek naar een goedkope vakantie Montego Bay? Last minute Ocho Rios en all inclusive Ocho Rios vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ocho Rios van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ocho Rios te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Ocho Rios is gelegen aan de Noordkant van het eiland en is één van de meest toeristsche plaatsen van Jamaica. De prachtige natuur, mooie stranden, gezellige plaatselijke bevolking en de relaxte sfeer trekken jaarlijks veel toeristen.

Lees meer

Populaire vakanties Ocho Rios

Ocho Rios - De 'tuin van Jamaica'

Ocho Rios een populaire badplaats met een karakteristieke Jamaicaanse sfeer. Ocho Rios betekent letterlijk ‘acht rivieren‘ en slaat op de vele riviertjes die hier uit de in het achterland gelegen bergen de zee in stromen. Het populaire Ocho Rios geniet vooral bekendheid als aanleghaven voor cruiseschepen. De bezoeker vindt naast strand met diverse watersportmogelijkheden, een zeer boeiend achterland met een gevarieerd excursie aanbod. De zandstranden rond het voormalige vissersdorpje liggen rond een halve maanvormige baai en in de directe omgeving zijn talloze koloniale gebouwen te bewonderen.

 

Wat je zeker niet moet overslaan is een bezoek aan de Dunn's River Waterfalls en aan het Reggae Explosion museum. In het centrum van Ocho Rios vind je het nieuwe shopping walhalla, Island Village. Een fantastisch leuk project waar in dorpsstijl een keur aan boetieks, specialiteitenwinkeltjes en terrasjes te vinden is. Verder vind je in Ocho Rios diverse restaurants en barretjes waarvan velen met livemuziek. Ook mag een excursie naar de indrukwekende Blue Mountains niet ontbreken.

 

De vele mooie hotels en resorts zijn bijna allemaal direct aan het strand gelegen en zijn van alle gemakken voorzien.