Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Jamaica ×
    • Noordkant ×
    • Montego Bay ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Montego Bay

Op zoek naar een goedkope vakantie Montego Bay? Last minute Montego Bay en all inclusive Montego Bay vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Montego Bay van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Montego Bay te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Montego Bay, ook wel Mobay genoemd, is een bruisende plaats aan de Noordkant van Jamaica. Het is de op één na grootste stad van het eiland en heeft van alles te bieden voor een heerlijke vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Montego Bay

Montego Bay - Bruisende Jamaicaanse badplaats

Montego Bay is na Kingston de grootste stad in Jamaica. De stad heeft zowel een lokaal centrum als een toeristisch centrum dat gelegen is in de hotelwijk. Hier vind je verschillende bezienswaardigheden, marktkraampjes en gezellige barretjes en restaurants. Ook is hier de beroemde 'Hip Strip' met leuke discotheken te vinden. Het is een bruisende plaats met een typische Jamaicaanse sfeer, prachtige witte stranden, rustieke plekjes, golfbanen, talrijke hotels, vele watersporten en historische gebouwen.

Het Montego Bay Marine Park is een groot natuurreservaat in de oceaan waar windsurfers, zeilers, duikers en snorkelaars welkom zijn. Voor iets meer rust kies je een baaitje in de buurt van Montego Bay.

In Montego Bay vind je prachtige hotels en resorts die van alle gemakken zijn voorzien. Dit samen met de prachtige stranden, het gezellige centrum, de gastvrije bevolking en de mooie omgeving maken van deze badplaats een heerlijke vakantiebestemming.