Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Ixia? Last minute Ixia en all inclusive Ixia vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ixia van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ixia te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Ixia ligt in het zonnige Griekenland op het prachtige eiland Rhodos.

Lees meer

Populaire vakanties Ixia

Ixia – Eén van de mooiste plaatsen op Rhodos

Ixia ligt aan de noordwestkust van het Griekse eiland Rhodos, op enkele kilometers afstand van Rhodos-stad. Het bestaat uit een langgerekte toeristische kuststrook met diverse appartementencomplexen en hotels. Het kleine, maar levendige centrum bestaat uit allerlei winkeltjes, souvenirshops, restaurantjes en bars.

 

Ixia wordt vaak genoemd als een van de mooiste plaatsen op Rhodos. Het staat bekend om de prachtige zonsondergangen. Op het langgerekte strand kun je lange strandwandelingen maken, eventueel langs andere badplaatsen. Ixia ligt dichtbij Trianda en Ialyssos en het beschikt over een kiezel/keienstrand. Als je je verveelt op het strand kan je gaan surfen op zee. Er is een goede wind om te surfen en daarom worden er meerdere keren per jaar wedstrijden georganiseerd.

Bezienswaardigheden

Ixia ligt op ongeveer 15 minuten rijden met de auto van het levendige Rhodos-stad. Het vliegveld ligt op slechts 20 minuten afstand. Verder kan je vanuit Ixia gemakkelijk naar de Vlindervallei. Hier vind je een prachtige groene natuur en natuurlijk veel vlinders. Je kunt ook de omgeving ontdekken in een jeepsafari of gaan diepzeeduiken. Hou je meer van cultuur, bezoek dan het Filerimos klooster een dorpje verderop.