Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Tigaki ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Hou jij ook van zon, zee en strand tijdens je vakantie? Dan is een zonvakantie in Tigaki perfect voor jou. Tigaki is een badplaats in Griekenland en is gelegen in het noorden van het eiland Kos. Hier vind je een van de mooiste en kindvriendelijke stranden van het Griekse eiland. Direct aan het strand heb je een kleine boulevard waar je van traditionele Griekse gerechten kunt genieten. Wanneer je niet kunt kiezen tussen al deze heerlijke gerechten, ga dan voor mezes. Dit zijn allerlei verschillende kleine hapjes. Ontdek ook de omgeving van Tigaki, want wat is er genoeg te zien. Een aantal aanraders om te bezoeken zijn het Asklepieion, Kos-stad en de Therma. Kortom: een vakantie in Tigaki is optimaal genieten!

Lees meer

Populaire vakanties Tigaki

Tigaki: kindvriendelijke zandstranden

De sfeervolle badplaats Tigaki is omgeven door een prachtig landschap. Geniet op de heerlijke zandstranden van de mediterrane zonnestralen of beoefen één van de talrijke watersporten. Tigaki wordt jaarlijks door vele families, vrienden of stellen bezocht. Dus of je nu op reis gaat met je gezin of met vrienden, voor een zorgeloze vakantie in Griekenland zit je in Tigaki helemaal goed!

Ontdek tijdens je vakantie het centrum van Tigaki

Naast de prachtige stranden beschikt Tigaki over een levendig centrum waar vele gezellige terrasjes, bars en winkels gesitueerd zijn. Het moderne centrum is autovrij waardoor je optimaal kan genieten van de Griekse sfeer. Voor het uitgaansleven ben je in Kos-stad aan het juiste adres. Hotels zijn te vinden in alle prijsklassen die verspreid staan in de buurt van het strand.

Prachtige omgeving van Tigaki  

Het Griekse eiland Kos staat bekend als het fiets-eiland van Griekenland. Huur een fiets en ontdek de schitterende omgeving van Tigaki. Fiets ten zuiden van het stadje waar de zoutpannen van Alikes zich bevinden. Een andere fietsroute wat ook zeker de moeite waard is, is de route van Tigaki naar Kos-stad. Onderweg passeer je het zandstrand Lambi waar je je tussenstop kunt houden. Om je fietsroute uit te breiden kan je deze vervolgen van Kos-stad naar Marmari. 

Dus ben jij in je volgende vakantie toe aan wat ontspanning? Denk dan eens aan de Griekse badplaats Tigaki!