Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Tigaki ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Tigaki? Last minute Tigaki en all inclusive Tigaki vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Tigaki van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Tigaki te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Tigaki is een badplaats in Griekenland en is gelegen in het noorden van het eiland Kos.

Lees meer

Populaire vakanties Tigaki

Tigaki - Prachtige kindvriendelijke zandstranden

Het sfeervolle badplaats Tigaki is omgeven door een prachtig landschap. Tigaki beschikt over de mooiste stranden van het Griekse eiland Kos. Geniet op de stranden van de Mediterrane zonnestralen of beoefen één van de talrijke watersporten. Tigaki wordt jaarlijks door vele families, vrienden of stellen bezocht en beleven een zorgeloze vakantie.

 

Naast de prachtige stranden beschikt Tigaki over een levendig centrum waar vele gezellige terrasjes, bars en winkels gesitueerd zijn. Het moderne centrum is autovrij waardoor je optimaal kan genieten van de Griekse sfeer. Echter valt het uitgaansleven tegen, waardoor vele toeristen Kos-stad opzoeken voor een leuke nacht. Via een ideale busverbinding is tevens overdag Tigaki prima te bereiken, voor een leuk dagje uit. Hotels zijn te vinden in alle prijsklasse die verspreid staan in de buurt van het prachtige strand.

 

Het Griekse eiland Kos staat bekend als het fiets-eiland van Griekenland. Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving van Tigaki. Fiets ten zuiden van het stadje waar het zoutmeer van Aliki zich bevindt. Tevens is dit de plaats om te genieten van een prachtig zonsondergang. Voor de totale ontspanning is een vakantie in Tigaki absoluut een aanrader.