Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Psalidi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Psalidi is een badplaats gelegen in het zuid-oosten van het Griekse eiland Kos. Psalidi beschikt over prachtige hotels waarvan vele met een privéstrand. Het redelijk snel aflopende strand zorgt er voor dat je vlak langs de kust al goed kunt snorkelen. De onderwaterwereld is prachtig! Op enkele kilometers afstand ligt de Embros Thermé, een warmwaterbron waar je heerlijk kunt ontspannen. Dit stadje leeft voor watersporten en gezelligheid. Met tal van restaurantjes met Griekse specialiteiten en de gezelligste beachbars beleef jij hier een zonovergoten (zomer)vakantie in Griekenland om nooit te vergeten! Dagje wat anders? Op enkele kilometers afstand ligt Kos-Stad, de hoofdstad van het eiland. Geen tijd om je te vervelen!

Lees meer

Populaire vakanties Psalidi

Psalidi – Perfecte plek voor verschillende watersporten

Psalidi ligt ten oosten van Kos-stad. Psalidi is erg geliefd omdat het water aan deze kant van het eiland warmer is dan dat aan de andere kant. Dit komt door de nabij gelegen warmwaterbronnen Embros Therme. Het is dus heerlijk om tijd door te brengen in de zee of op het strand. Door het warme water kun je je hier uitleven op het gebied van watersporten. Je kunt bijvoorbeeld gaan duiken, vissen, paragliden, windsurfen, surfen en zeilen. In het centrum vind je verschillende gezellige winkeltjes, restaurantjes en barretjes.

Bezienswaardigheden

Door de centrale ligging van Psalidi kun je gemakkelijk het eiland verkennen vanuit deze badplaats. Psalidi ligt ten zuid-oosten van Kos-stad op een paar kilometer afstand. Op ongeveer 8 kilometer ligt Embros Thermé, een warmwaterbron die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Om de omgeving te ontdekken zijn er verschillende mogelijkheden, je kunt wandelen, fietsen, een taxi of bus nemen. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd een auto huren. Je kunt ook een dagje gaan golfen op de nabijgelegen golfbaan of de omgeving verkennen te paard.