Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Frankrijk ×
    • Franse Alpen ×
    • Val Thorens ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Val Thorens

Wil jij in je volgende vakantie op een sneeuwzekere wintersport? Dan is Val Thorens in de Franse Alpen in Frankrijk een échte aanrader om naartoe te gaan. Val Thorens is gelegen in het skigebied Les Trois Vallées aan het einde van de Belleville vallei. Met een hoogte van maar liefst 2300 meter is dit het hoogstgelegen wintersportdorpje van Europa. Het Franse skidorp is autovrij waardoor je omringd wordt door pistes. Hier kan jij dus als wintersportliefhebber goed toeven tijdens het skiën of snowboarden. Waar je overigens ook goed kunt toeven is bij de après-ski. Deze wordt in Frankrijk beschouwd als de beste en is bovenop de piste Plein Sud te vinden. Dus ga je mee op wintersportvakantie in Val Thorens?

Lees meer

Populaire vakanties Val Thorens

Wintersportvakantie in Val Thorens

Hoe heerlijk is het om in de winter een weekje tussenuit te gaan om te skiën óf snowboarden. Een van de populairste bestemmingen om op wintersportvakantie te gaan zijn de Franse Alpen met de hoogste skigebieden. Val Thorens valt onder het skigebied Les Trois Vallées dat zich uitstrekt over vier valleien. Met meer dan 600 kilometer aan pistes, moderne voorzieningen en 150 liften maakt Val Thorens ideaal voor een onvergetelijke skivakantie!

Après-ski in Val Thorens in de Franse Alpen

Wat ook niet geheel onbelangrijk is zijn de après-skibars in Val Thorens. Hier ben jij dan ook zeker aan het juiste adres. Het Franse skidorp staat namelijk bekend om zijn waanzinnige après-ski. Een aantal tips waar je naartoe kunt gaan zijn het Snowcafé, Le Monde óf de ondergrondse club Malaysia.

Val Thorens: vakantie voor zowel jong als oud

Het Franse skidorp Val Thorens valt door de talloze après-skibars goed in de smaak bij jongeren. Ook is het skidorp zeer geschikt voor families met kinderen. De uitgebreide faciliteiten op de piste zorgen voor comfort en wanneer de kinderen zijn uitgeskied, zijn er nog genoeg andere activiteiten. Denk aan sleeën met een hondenslee, zwemmen in het overdekte zwembad óf kegels met een bal omgooien op een bowlingbaan. 

Ben jij klaar voor deze wintersport walhalla? Reis dan af naar het Franse skidorp Val Thorens voor je volgende wintersportvakantie met familie óf vrienden!