Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode Zee ×
    • Soma Bay ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Soma Bay is een geliefde bestemming in Hurghada, Egypte gelegen aan de prachtige Rode Zee. Deze regio trekt toeristen uit de hele wereld, waaronder Nederlanders. Onder andere vanwege het goddelijke klimaat. Het is dan ook de ideale bestemming om je winterdip te overwinnen. Of om eens een échte, goede zomer mee te maken! Het zal je niet verbazen dat Soma bay een zon-, zee- en strandbestemming is. Maar niet zomaar een! Deze badplaats staat bekend om haar luxueuze resorts, waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Van de kenmerkende Midden-Oosterse architectuur tot en met de rijke buffetten. En als je het luieren eventjes zat bent, kan je altijd nog gaan watersporten, duiken of quad rijden! Of je maakt een ommetje langs de soevenirswinkeltjes.

Lees meer

Populaire vakanties Soma Bay

Altijd goed weer

In Soma Bay is het altijd goed weer. ‘Soma’ klinkt zelfs een beetje als zomer. In de koudste maand, januari, is het hier 21°C. Daarna lopen de temperaturen op tot 35 °C in augustus. Dus laat die jas maar lekker thuis en koop een mooie sarong voor op het strand! En vergeet niet om zonnebrand mee te nemen. Dat zal je zeker nodig hebben.

Activiteiten in Soma Bay

In Soma Bay kun je je urenlang vermaken aan het zwembad of op het strand. Snorkelen, een boek lezen, volleyballen of even he-le-maal niets. Ben je toe aan wat actie? Je hebt de keuze uit verschillende watersportfaciliteiten. Zoals duiken, zeilen, jetskiën of windsurfen. Thrillseekers kunnen terecht bij het plaatselijke kitesurfcentrum. Huur de juiste materialen of boek een (introductie)les.

Resorts in Soma Bay

Soma Bay heeft voornamelijk 4- en 5-sterrenresorts. Dus waar je ook logeert, je komt helemaal niets te kort. Maar natuurlijk is het wel belangrijk om iets te boeken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Niemand vindt het leuk om te veel te betalen! Daarom hebben wij alvast wat hotels voor jou geselecteerd.