Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode Zee ×
    • Sahl Hasheesh ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Sahl Hasheesh

Gelegen in één van de mooiste baaien van de Rode Zee ligt het moderne en exclusieve Sahl Hasheesh. Op slechts 20 kilometer afstand van de stad Hurghada vind je deze badplaats met schitterende hotels, prachtige appartementen en luxueuze resorts waar je kunt genieten van een welverdiende zonvakantie in Egypte! In ‘Old Town’ vind je mooie winkels en leuke restaurants, bovendien is de jachthaven van Sahl Hasheesh gigantisch en de jachten die in de haven aanmeren zijn de moeite waard om eens te gaan bewonderen. Tot slot zijn de stranden net zo luxueus en comfortabel als de accommodaties en de Rode Zee biedt een prachtig koraal met tropische vissen, een waar paradijs voor snorkelaars en duikers!

Lees meer

Populaire vakanties Sahl Hasheesh

Ligging Sahl Hasheesh

Egypte telt een aantal erg populaire vakantiebestemmingen waarbij Sahl Hasheesh enorm in opkomst is en niet meer uit het rijtje van populaire Egyptische vakantiebestemmingen mag ontbreken. De naam betekent in het Arabisch “grasvlakte” of “groene vallei”, wat verwijst naar de vele aangelegde palmbomen en grote golfterreinen. De stad is volledig gericht op toerisme en kan gezien worden als moderne en exclusieve badplaats. Sahl Hasheesh is gelegen in een beschutte baai op 20 kilometer ten zuiden van de toeristische stad Hurghada. Wat dus ideaal is om uitstapje naartoe te maken!

Duiken & snorkelen in Sahl Hasheesh

De schitterende baai van Sahl Hasheesh is perfect om te snorkelen en te duiken, maar voor de kust van de badplaats bevindt zich ook nog een klein eiland genaamd Abu Hasheesh, wat vanwege de tropische vissen en het prachtige koraal erg in trek is bij watersporters zoals snorkelaars en duikers. Maar zoals vele weten staat de Rode Zee daar natuurlijk bekend om! Als liefhebber van de onderwaterwereld is het dus zeer aan te raden om tijdens je vakantie in Sahl Hasheesh de zee in te duiken of op avontuur uit te gaan tijdens het snorkelen.

Weer & klimaat in Sahl Hasheesh

Dankzij de ligging in de woestijn en aan de Rode Zee is de stad Sahl Hasheesh erg geschikt als zonvakantie in de zomer maar ook in de winter kun je genieten van het heerlijke klimaat. De gemiddelde temperatuur kan in de zomer oplopen tot zo’n 34 graden terwijl het in de winter zo’n aangename 20 graden als gemiddelde heeft. De zeewatertemperatuur is in de zomer rond de 29 graden en in de winter kun je met de 18 graden als gemiddelde ook nog heerlijk vertoeven in de zee. Je kunt dus het hele jaar door de zee in om te zwemmen, snorkelen of duiken in Sahl Hasheesh!