Barranco

  • *
  • *

Playa de las Americas, Tenerife, Canarische Eilanden

  • Op loopafstand van het bruisende centrum
  • Eenvoudige maar verzorgde appartementen
  • Boek een excursie en ontdek het eiland
  • Goede ligging vlakbij het strand
Vanafprijs geldt op:
17 november 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel Charleroi
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 166

Informatie over Barranco

Appartementencomplex Barranco in Playa de las Americas heeft een perfecte ligging! Het strand is slechts 300 meter verderop en het hotel ligt in het centrum van de levendige stad Playa de Las Americas. Het openbaar vervoer is slechts op 100 meter afstand en daardoor kun je gemakkelijk het gehele eiland verkennen. 

Op loopafstand van het strand

Ligging in Playa De Las Americas

Dit eenvoudige complex bevindt zich op ca. 300 meter van het strand vandaan. Het openbaar vervoer bereik je al op ca. 100 meter afstand. Een golfbaan bevindt zich op ca. 500 meter afstand.

Faciliteiten Barranco

Het in 1979 gebouwde en in 1998 gerenoveerde complex heeft een 2 etages tellend hoofdgebouw met in totaal 101 appartementen. Het hotel heeft een receptie, een bar, een pub en een restaurant.


De gasten hebben de beschikking over een zwembad en een zonneterras. 

Kamers

De functioneel ingerichte appartementen zijn voorzien van een badkamer met toilet, telefoon, kitchenette, minibar, koelkast en een kluis.

Bovenstaande tekst over Barranco is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken