Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Costa Del Silencio ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa Del Silencio

Aan de Costa del Silencio geniet je van een rustige strandvakantie op een van de Canarische Eilanden. Deze Spaanse badplaats ligt aan de zuidkust van Tenerife tussen Los Cristianos en Golf del Sur. Costa del Silencio is een perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin. De accommodaties beschikken over heerlijke zwembaden, er zijn kidsclubs en er is een schitterend strandje. Dit strandje bestaat uit zand en grof grind en loopt heel geleidelijk af. Zo kunnen de kinderen hier urenlang veilig in de zee spelen terwijl jij tot rust komt op het strand. In het centrum vind je verschillende leuke winkeltjes en de kleine haven beschikt over knusse restaurantjes en terrasjes. Ga je mee naar deze rustgevende vakantiebestemming?

Lees meer

Populaire vakanties Costa Del Silencio

De omgeving van Costa del Silencio

Golfliefhebbers zitten in Costa del Silencio goed; vlakbij Costa del Silencio bevindt zich namelijk een schitterende golfbaan. Heb je altijd al eens willen leren duiken? Dan kun je in het nabijgelegen Las Galletas in 6 dagen je PADI-brevet halen. Vanuit Las Galletas boek je ook verschillende dagexcursies, zoals snorkel- of jeeptochten.

Costa del Silencio met kinderen

Wanneer de kinderen even uitgespeeld zijn op het strand of in het zwembad zijn er genoeg opties over. Zo is er in de omgeving een kartbaan en zijn er verschillende boottochten om dolfijnen te spotten. Ga je liever de natuur in? Boek dan een tour naar het vulkanische park Teide Nationaal Park tijdens de avond. Dan geniet je van miljarden sterren die in de prachtige avondhemel schitteren.

Klimaat en reistijd Costa del Silencio

Vanuit Nederland vlieg je in iets meer dan 4 uur naar Tenerife. Hier geniet je van een subtropisch klimaat, waardoor het gedurende het gehele jaar een perfecte vakantiebestemming is. In het voorjaar geniet je al van ruim 8 uur zon per dag, wat in de zomer oploopt naar 10 uur per dag. Ontvlucht ook eens de Nederlandse winter door een bezoek aan Costa del Silencio; met temperaturen van 20 graden zal je hier geen spijt van krijgen.
 

Ga voor een gemoedelijke zonvakantie naar Costa del Silencio op Tenerife. Met activiteiten en levendigheid binnen handbereik biedt deze heerlijke vakantiebestemming voor ieder wat wils.