Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Callao Salvaje ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Callao Salvaje

Staat Tenerife op jouw vakantielijstje? Dan mag je Callao Salvaje zeker niet overslaan! In deze authentieke Canarische badplaats in het zuidwesten van Tenerife vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Callao Salvaje heeft zo’n 2.500 inwoners en kent een bijzonder relaxte sfeer. Een uitgelezen bestemming om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de gezellige restaurants en barretjes. In de nabije omgeving van Callao Salvaje kun je prachtige wandelingen maken om vervolgens op het plaatselijke strand tot rust te komen. Het weer is in Callao Salvaje het hele jaar door goed, je kunt er dus iedere maand van het jaar op vakantie gaan!

Lees meer

Populaire vakanties Callao Salvaje

Op vakantie naar Callao Salvaje

Callao Salvaje is nog redelijk onbekend bij het grote publiek. Hierdoor ademt dit pittoreske badplaatsje aan de Canarische kust een authentieke, relaxte sfeer. Het leven lijkt hier stil te staan, de vriendelijke bewoners doen het rustig aan. De zee en zon zijn nooit ver weg! Dat geldt ook voor de mooie natuur die het badplaatsje omringt. Neem naast je zwembroek dus ook zeker je wandelschoenen mee als je op vakantie gaat naar Callao Salvaje.

Bezienswaardigheden en activiteiten vanuit Callao Salvaje

Vanuit Callao Salvaje zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Zo kun je net buiten het dorpje het water zien klotsen tegen de rotsen bij de Poseidon’s well. In de badplaats zelf is een met zwart zand bedekt strandje (Playa de Ajabo) te vinden waar je heerlijk kunt vertoeven. Ook zijn er diverse mogelijkheden om boottochten te maken.

Het weer in Callao Salvaje

Slecht weer is iets wat ze (bijna) niet kennen in het zonnige Callao Salvaje. In de zomermaanden wordt het er zo’n 25 tot 30 graden, terwijl in de wintermaanden de temperatuur tussen de 15 en 20 graden ligt. Het zeewater is altijd rond de 20 graden met uitschieters in de zomermaanden van 25 graden.