Small Boutique

Prijsvrij.nl snapt dat niet iedereen van grote, onpersoonlijke hotels houdt. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste Small Boutique hotels in ons assortiment! Dit zijn kleinschalige hotels met een intieme sfeer.

Lees meer

Wat kun je verwachten?

All onze Small Boutique hotels voldoen de volgende eisen:

  • Maximaal 100 kamers, dit maakt de accommodatie kleinschalig en exclusief.
  • Alle hotels zijn  ‘one of a kind’. De complexen zijn ingericht volgens een uniek design of thema, dit zorgt voor een authentieke belevenis.
  • De bijzondere gastvrijheid en persoonlijke service van deze accommodaties draagt bij aan de intieme en charmante sfeer.
  • Beoordeeld met een 8 of hoger en vind je de accommodaties altijd op de mooiste plekjes!

Kies voor rust

Heb jij behoefte aan een rustige vakantie, of zit je het liefst op een kleinschalige locatie, maar wel dichtbij een centrum? De verschillende Small Boutique accommodaties bieden voor elk wat wils, hetgeen dat ze gemeen hebben zijn de rustige omgeving en de persoonlijke benadering van het personeel.

Waar ga jij heen?

Kies jij voor een kleinschalig hotel volledig ingericht in Griekse stijl, voor een luxe Adults Only met wellness resort, of ga je voor een rustige studio in een pittoresk bergdorpje? Prijsvrij.nl biedt exclusieve Small Boutique vakanties voor een prijs die je van ons gewend bent.