Kleinschalige hotels

Zoek jij een rustige, kleinschalige en exclusieve accommodatie voor jouw volgende vakantie? Bekijk dan onze Small Boutique hotels eens! Prijsvrij vakanties heeft speciaal voor jou de meest unieke boutique vakanties geselecteerd om optimaal te kunnen genieten van rust en ontspanning tijdens jouw vakantie. Deze kleinschalige hotels zijn op de mooiste locaties gelegen en beschikken over een uniek design of thema die zorgen voor een authentieke belevenis. Lees snel meer wat dit thema allemaal te bieden heeft!

Lees meer

Wat is een small boutique hotel?

All onze Small Boutique hotels voldoen aan de volgende eisen:

  • Maximaal 100 kamers, dit maakt de accommodatie kleinschalig en exclusief.
  • Alle hotels zijn  ‘one of a kind’. De complexen zijn ingericht volgens een uniek design of thema, dit zorgt voor een authentieke belevenis.
  • De bijzondere gastvrijheid en persoonlijke service van deze accommodaties draagt bij aan de intieme en charmante sfeer.
  • Beoordeeld met een 8 of hoger en je vindt de accommodaties altijd op de mooiste plekjes!

Kies voor rust in een exclusief & kleinschalig hotel

Heb jij behoefte aan een rustige vakantie, of verblijf je het liefst op een kleinschalige locatie, maar wel dichtbij het centrum? De verschillende Small Boutique accommodaties bieden voor elk wat wils, hetgeen dat ze gemeen hebben zijn de rustige omgeving en de persoonlijke benadering van het personeel. Daarnaast verblijf je in een uniek hotel met bijzondere thema's of designs. 

Welk kleinschalig boutique hotel kies jij?

Kies jij voor een kleinschalig hotel volledig ingericht in Griekse stijl, voor een luxe Adults Only met wellness resort, of ga je voor een rustige studio in een pittoresk bergdorpje? Prijsvrij vakanties biedt exclusieve Small Boutique vakanties voor een prijs die je van ons gewend bent. Onze kleinschalige boutique hotels zijn ook zeer geschikt voor een fijne stedentrip of een onvergetelijke huwelijksreis!