JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Cyprus - Maatregelen in Cyprus - Prijsvrij.nl

Top 10 accommodaties op Cyprus

Bekijk hieronder de populairste hotels en resort op het prachtige Cyprus!

Reisadvies voor Cyprus

Voor het laatst bijgewerkt op 25-11-2022

Wil jij graag op vakantie naar Cyprus? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, zodat je weet wat je allemaal kunt verwachten tijdens jouw vakantie. Om het makkelijk te maken hebben wij de meest actuele informatie voor een vakantie naar Cyprus voor je op een rijtje gezet.

Actuele informatie

De kleurcode voor het betoverende Cyprus is groen. Dit betekent dat je op vakantie kunt! Je hoeft bij aankomst in Cyprus geen test-, herstel- of vaccinatiebewijs te laten zien. 

Een onvergetelijke vakantie op Cyprus!

Ben jij toen aan een andere wandeling dan bij jou door de buurt en wil je verdwalen in romantische steegjes van een authentieke stad zoals Paphos? Of lig jij liever hele dagen op een zonnig strand? Denk dan eens aan een vakantie naar Cyprus. Dit veelzijdige eiland in de Middellandse Zee biedt alles voor een onvergetelijke vakantie! 

Meer weten?

Praktische info Cyprus

Lees alles over valuta, visa en andere handige reisinformatie.

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Ja, je kunt op vakantie naar Cyprus! De kleurcode is groen en dit betekent dat je op vakantie mag van de Nederlandse Overheid.

Voordat je op vakantie gaat naar Cyprus, zorg er dan even voor dat je de volgende dingen bij je hebt:

 • Heenreis naar Cyprus

Voor je vakantie naar Cyprus hoef je geen coronabewijs te laten zien. 

 • Terugreis naar Nederland

Je hoeft geen test-, herstel-, of vaccinatiebewijs te laten zien bij terugkomst in Nederland. Ook hoef je de gezondheidsverklaring niet meer in te vullen. Alle reisregels van en naar Nederland vanaf jouw vakantiebestemming check je nog eens op de mijn vraag over corona website.

  • Vliegen vanaf Duitsland

  Wil je vliegen vanaf een Duitse luchthaven? Dan heb je voor de heen- en terugvlucht geen coronabewijs nodig. Omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, raden wij je aan om vooraf het reisadvies van je eindbestemming te checken via de website van de Duitse overheid.

  • Vliegen vanaf België

  Wil je vliegen vanaf België? Dat is zeker mogelijk! Je hebt bij aankomst geen coronabewijs (vaccinatie-, herstel-, of testbewijs) nodig. Er gelden enkel nog maatregelen voor reizigers die uit een land met een heel hoog risico (terug)komen. Er zijn momenteel geen landen met een heel hoog risico. Maar omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, adviseren we je om dit goed in de gaten te blijven houden. Let wel op, als je een (corona)bewijs nodig hebt voor je eindbestemming, zorg er dan voor dat je je bewijs al bij je hebt voordat je aankomt op een Belgische luchthaven.

  Tijdens je vakantie op Cyprus gelden er maatregelen, waaronder:

  • Mondkapjes die verplicht zijn in het openbaar en particulier vervoer (voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder). 

  Het openbare leven in Cyprus is zo goed als open! Zo kun je gezellig gaan uiteten, borrelen en vele must sees ontdekken tijdens je vakantie. 

  Prijsvrij Vakanties doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij Vakanties is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.