Vanaf 15 juli geldt voor de Spaanse eilanden, het vaste land van Portugal en Cyprus code oranje.
Wij zullen iedereen zo snel mogelijk persoonlijk informeren of het effect heeft op je reis. Dit doen we op basis van vertrekdatum en urgentie.
Wij verzoeken je ons bericht af te wachten en alleen telefonisch contact op te nemen indien je binnen 3 dagen vertrekt.

Last Minute Ixia

Het prachtige Griekse eiland Rhodos is dé ideale vakantiebestemming voor de zomer. Wat dacht je van een last minute Ixia? Deze zonovergoten badplaats is vanaf het begin tot het einde van de zomer perfect voor een last minute vakantie!

De badplaats Ixia is vlakbij de hoofdstad Rhodos-Stad gelegen. Binnen enkele momenten sta je al in dit sfeervolle centrum en ontdek je de rijke cultuur van Griekenland. De badplaatsen Trianda, Ialyssos en Ixia worden vaak in één adem genoemd omdat ze direct in elkaar overlopen.

Lees meer

Sportief of relaxen

Ixia leent zicht uitstekend voor een strandvakantie. Door de gunstige ligging vind je op het strand bij Ixia veel surfers. Wil je zelf ook actief bezig zijn? De vele aanbieders op het strand willen je graag een les geven!

Luxe last minutes

Ixia staat bekend om haar luxe hotels. Ben je dus op zoek naar een last minute vakantie, maar wil je wel graag luxe? Dan is een last minute Ixia perfect! De verschillende 4 of 5 sterren hotels bieden een geweldige ervaring aan en door de goede beoordeling ideaal voor een luxe vakantie naar Rhodos.  

Waterpark Faliraki

Uitgezwommen bij het zwembad van je hotel? Dan raden we je een bezoek aan het waterpark in Faliraki aan. Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar heb je vele stoere glijbanen voor de echte durfal! Voor de allerkleinsten is er een peuterbad en ook de ouders hoeven zich geen moment te vervelen.

Met Prijsvrij.nl naar Ixia

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Ixia en ben jij nog op zoek naar een last minute? Kijk dan snel verder! Op Prijsvrij.nl vindt je de allerleukste last minute vakanties naar Ixia en bovendien de beste deals. Goedkope vakantie naar Rhodos? Kijk dan snel verder en vlieg morgen naar al naar Ixia!